U dm ponudu je nakon The Ordinary proizvoda stigao još jedan hit brend
U dm ponudu je nakon The Ordinary proizvoda stigao još jedan hit brend

U dm ponudu je nakon The Ordinary proizvoda
stigao još jedan hit brend

U dm drogerije je prije nekoliko mjeseci stigao The Ordinary brend, a sada stižu odlične vijesti za sve ljubitelje makeupa. Proizvode jednog od najpopularnijih brendova šminke – MAC – od sada možete kupiti na dm web stranici.

Prije brendova kao što su Fenty, Rare Beauty i Glossier, MAC je bio brend šminke koji je uživao ogromnu popularnost. MAC je vjerojatno još uvijek jedno od najboljih izbora za kupnju dugotrajnog pudera, maskare za produljenje trepavica i ruža za usne koji je satima postojan. To je djelomično zahvaljujući njegovoj vjernoj bazi obožavatelja makeupa i vizažista.

MAC – jedan od vodećih beauty brendova

Osnovan u Torontu 1984., MAC Cosmetics definitivno je jedan od najpopularnijih beauty brendova za profesionalnu šminku. MAC Cosmetics dostupan je u više od 120 zemalja diljem svijeta i jedan je od tri vodeća svjetska brenda šminke s godišnjim prometom od preko 1 milijarde dolara i 500 neovisnih trgovina. U početku, brend je bio specijaliziran samo za profesionalne vizažiste, a ubrzo je razvio i proizvode za potrošače. Sa sjedištem u New Yorku, kozmetički div postao je dio Estee Lauder Companies 1998. godine.

Journal favoriti

Na službenoj dm stranici možete naručiti čak više do 60 proizvoda, a mi smo odabrali naših sedam favorita koji se nalaze među bestsellerima već godinama.

Učitati još
Zatvori