Zara lansirala liniju nadahnutu kultnim fotografijama Kate Moss
Zara lansirala liniju nadahnutu kultnim fotografijama Kate Moss

Zara lansirala liniju nadahnutu kultnim
fotografijama Kate Moss

Kada bismo morali izdvojiti najpoznatije lice u modnoj industriji, to bi bez puno razmišljanja bila Kate Moss. Poznata manekenka, model i modna ikona je postigla velike uspjehe za vrijeme svoje karijere, a danas vodi i poznatu modnu agenciju u Londonu.

Za vrijeme aktivne modne karijere, Kate je nosila niz revija najvećih modnih kuća te bila zaštitno lice popularnog brenda Calvin Klein, između ostalog. No njena najveća ostavština bit će njezin stil. Svojim kultnim stilom koji spaja effortless klasiku i edgy urban feel, Kate je kreirala brojne modne trendove i dan danas ostala vječna inspiracija za stylish odijevanje.

Uz sve to i mnogo više Kate Moss je ostavila ogroman trag na modnoj sceni. Sada je vodeći high street brend Zara lansirao kolekciju nadahnutu njenim kultnim fotografijama.

O čemu je riječ, pročitajte u nastavku.

Zara Kate Moss

Zara x Kate Moss

Kako bi proslavili uspješno djelovanje vodeće manekenke 90-ih, Zara je lansirala liniju basic majica dugih i kratkih rukava s njenim najpoznatijim fotografijama. Fotograf je Terry O’Neill, a zbog velikog uspjeha se ljudi dan danas inspiriraju istim fotografijama.

Što se tiče Zara x Kate Moss suradnje, linija se sastoji od 2 majice kratkih i 2 majice dugih rukava u bijeloj i crnoj boji. Ove majice su bezvremenski klasik koji je idealan za casual kombinacije. Majicu možete nositi na traperice ravnog kroja ili trendi bačvaste hlače, s elegantnim balerinkama i oversized blejzerom. Osim što pristaju na sve, basic printed majice su ove godine porasle u popularnosti i postale zanimljivija alternativa običnoj bijeloj majici.

Isto tako možete se nadahnuti kultnim stilom modela te majicu kombinirati s minicom, visokim kožnim čizmama i oversized kožnom jaknom za urban i opušten noćni izgled. Za elegantniji outfit, birajte midi slip suknju u kombinaciji s cozy bundicom i kitten heels.

Kolekciju možete naći na službenoj Zara stranici.

Zara Kate Moss
Zara Kate Moss
Zara Kate Moss
Zara Kate Moss
Zara Kate Moss

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori