Mikro trend: Traperice bačvastih nogavica ćemo nositi ovog ljeta
Mikro trend: Traperice bačvastih nogavica ćemo nositi ovog ljeta

Mikro trend: Traperice bačvastih
nogavica ćemo nositi ovog ljeta

Da bismo imali organiziranu i capsule garderobu potrebno je uložiti u basic komade s kojima je jednostavno kreirati svakodnevne kombinacije. Dolaskom nove sezone, maštamo o razigranim outfitima, no problem je što nam vibrantni komadi brzo dosade i ne možemo ih kombinirati na sve.

Upravo zbog toga se isplati uložiti u ključne basic komade kako bismo mogli kreirati stylish outfite koji se mogu upotpuniti odabranim upečatljivim modnim detaljima. Jedan od komada bez kojeg ne možemo zamisliti svakodnevne kombinacije su traperice, a ove sezone primijetili smo povratak bačvastih traperica. O čemu točno je riječ, saznajte u nastavku.

Traperice bačvastih nogavica u kombinacijama za svaki dan

Posljednje vrijeme nose se skinny traperice, a mi moramo priznati kako smo više pobornici nešto opuštenijih krojeva. S obzirom na to kako svake sezone biramo nove traperice, istražujući nove kolekcije primijetili smo povratak trenda traperica s bačvastim nogavicama. Riječ je o modelu traperice visokog struka koji definira siluetu tijela zbog specifičnog kroja. Iako vas samo ime može zavarati, ove traperice su zapravo elegantne i vizualno produljuju vaše noge.

Razni modeli su u ponudi, a možete odabrati basic boju ili pak vibrantan komad. Modna kuća Ganni ima zanimljive modele s prugicama ili metaliziranim efektom za oni koji žele upečatljiv komad.

Ove traperice predlažemo kombinirati na jednostavne komade poput bijelog t-shirta ili bijele bluze. Možete ih nositi na dnevne i večernje kombinacije. Za dnevni look predlažemo detalje u vidu udobnih natikača i velike shopper torbe, dok za večernji look savjetujemo crop top i sandale na petu. Riječ je o nosivom komadu koji se može uklopiti u baš svaki outfit, stoga nemojte čekati, već odaberite omiljeni model iz aktualne ponude.

U nastavku izdvajamo najljepše modele iz aktualne ponude koji će se uklopiti u svačiji stil. Bilo da preferirate minimalizam ili razigrane kombinacije, ovaj komad se isplati imati.

bershka
bershka
bershka
cos
cos
cos
cos
ganni
ganni
ganni
ganni
ganni
ganni
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Ganni, COS, Bershka.

Učitati još
Zatvori