Izašla je Zara x Barbie capsule kolekcija – napravili smo listu naj komada
Izašla je Zara x Barbie capsule kolekcija – napravili smo listu naj komada

Izašla je Zara x Barbie capsule kolekcija –
napravili smo listu naj komada

Može se reći da je film Barbie napravio bolji marketing ružičaste boje nego Pierpaolo Piccoli za Valentino jesen/zima 22/23 (osim ako njegova dvostruka P kolekcija nije bila marketinška uvertira?!). U svakom slučaju, sada imamo ozbiljan Barbie utjecaj i drago nam je zbog toga. Kao što smo već pisali, pretpostavljamo da je premašena cifra inicijalnog marketinškog proračuna, ali kada je u pitanju ovakva franšiza, ništa manje nismo ni očekivali. Stoga nas ne čudi činjenica da barbiemania polako, ali sigurno osvaja high street brendove.

Zara x Barbie capsule kolekcija donosi autentične replike iz ormara Barbie i Kena. U ponudi su i satenska pidžama s izvezenim slovom B, crno-bijeli kupaći kostim na pruge, jednodijelni bodi i karirani komplet. Osim toga, kolekcija uključuje i komade inspirirane odjevnim kombinacijama Margot Robbie i Ryana Goslinga. Tu su i ružičaste haljine A kroja i set traper prsluka iz filma.

zara barbie
zara barbie

Zara x Barbie takeover

Domaća pretpremijera filma Barbie sa Margot Robbie u glavnoj ulozi očekuje nas u srijedu 19. srpnja. Ako još uvijek niste odabrali outfit (a barbiecore je must sudeći po premijeri filma u Los Angelesu), zavirite u Zara x Barbie novu kolekciju koja nudi komade za žene i muškarce. Ako se želite stilski uskladiti s vašim partnerom, kao naši omiljeni parovi na Instagramu koje pratimo ili ako nosite njegove stvari poput nas, onda predlažemo da se ne zadržavate samo na ženskoj kolekciji, već da istražite i mušku.

Naravno, nijanse ružičaste su u fokusu ove kolekcije, ali se miješaju s nijansama crne, srebrne, bijele, pa čak i traper. Pored odjeće, kolekcija uključuje i modne dodatke – obuću, naočale, marame, ručnike za plažu i kozmetičke proizvode. Topovi, duge suknje koje su i dalje u trendu, trapezice, majice sa Barbie natpisima, ali i replika čuvenog Barbie kupaćeg kostima. Sve dodajemo na shopping listu i pozivamo vas da istražite Zara x Barbie svijet do premijere filma.

Iako je Zarina kolekcija trenutno najopsežnija, moramo vas iznenaditi da nije jedina. Iz istog lanca, sestrinski brend Bershka izbacio je nekoliko komada koji su također vrijedni pažnje ako ste i vi pali pod Barbie utjecaj.

zara barbie

Journal finds:

 

zara barbie
zara barbie
zara barbie
zara barbie
zara x barbie
zara barbie
zara barbie
zara barbie

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori