Prvi pogled na Margot Robbie u ulozi kultne Barbie rasplamsao je očekivanja
Prvi pogled na Margot Robbie u ulozi kultne Barbie rasplamsao je očekivanja

Prvi pogled na Margot Robbie u ulozi kultne
Barbie rasplamsao je očekivanja

Od 2013. godine Margot Robbie uspješno se profilirala u jednu od najzanimljivijih glumica svoje generacije. Nastupom u fantastičnom filmu The Wolf of Wall-Street s Leonardom DiCaprijem i režiserskim potpisom Martina Scorsesea, Robbie je privukla pažnju masovne publike, a nastavila je redati uspješne angažmane u filmovima kao što su Mary Queen of Scots, I Tonya, Bombshell, Once Upon a Time in Hollywood i drugim naslovima.

Barbie film koji nestrpljivo iščekujemo

Kad je 2021. godine otkriveno da će Robbie utjeloviti kultnu lutku Barbie, mnogi su se složili da je uistinu obećavajući izbor. Prve fotografije sa seta pokazale su kako je Margot uistinu stvorena za ovu ulogu. A naše slutnje potvrdio je i prvi trailer ovog dugoisčekivanog filma, koji je ovih dana službeno predstavljen publici.

Međutim, live-action Barbie film nije uzbudljiv samo zbog njegove protagonistice. Štoviše, ostatak glumačke postave jednako podiže ljestvicu pa će tako uz Robbie u filmu glumiti i Ryan Gosling, Kate McKinnon, America Ferrera, Simu Liu i Will Ferrell.

Za mnoge će ključna motivacija za pogledati film biti redateljica Greta Gerwig koja je u posljednjih nekoliko godina pokazala, unatoč dugačkoj glumačkoj karijeri, zapravo posebno briljira iza kamere. Nakon njezinih filmova Lady Bird i Little Women, stali bismo u red za svaki sljedeći, a činjenica da scenarij potpisuje sa suprugom Noah Baumbachom razlog je više za uzbuđenje.

Do premijere ćemo se ipak morati malo strpiti jer je film najavljen za srpanj 2023. godine!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori