Za sve one koji nisu još pogledali kino hit Barbie, sada ga imaju priliku pogledati na HBO Maxu
Za sve one koji nisu još pogledali kino hit Barbie, sada ga imaju priliku pogledati na HBO Maxu

Za sve one koji nisu još pogledali kino hit Barbie, sada ga imaju priliku pogledati na HBO Maxu

Od 2013. godine Margot Robbie uspješno se profilirala u jednu od najzanimljivijih glumica svoje generacije. Nastupom u fantastičnom filmu The Wolf of Wall-Street s Leonardom DiCaprijem i režiserskim potpisom Martina Scorsesea, Robbie je privukla pažnju masovne publike, a nastavila je redati uspješne angažmane u filmovima kao što su Mary Queen of Scots, I Tonya, Bombshell, Once Upon a Time in Hollywood i drugim naslovima.

Barbie, film koji je obilježio godinu

Kad je 2021. godine otkriveno da će Robbie utjeloviti kultnu lutku Barbie, mnogi su se složili da je uistinu obećavajući izbor. Prve fotografije sa seta pokazale su kako je Margot stvorena za ovu ulogu. A naše slutnje potvrdili su i prvi kadrovi ovog dugoisčekivanog filma.

Međutim, live-action film Barbie nije uzbudljiv samo zbog njegove protagonistice. Štoviše, ostatak glumačke postave jednako podiže ljestvicu. Mislimo, naravno na Ryana Goslinga, Kate McKinnon, Americu Ferreru, Simua Liua i Willa Ferrella.

Za mnoge je ključna motivacija za pogledati film bila redateljica Greta Gerwig koja je u posljednjih nekoliko godina pokazala, unatoč dugačkoj glumačkoj karijeri, zapravo posebno briljira iza kamere. Nakon njezinih filmova Lady Bird i Little Women, stali bismo u red za svaki sljedeći, a činjenica da scenarij napisala sa suprugom Noahom Baumbachom razlog je više za uzbuđenje.

Barbie je u kina stigao ovog ljeta i apsolutno dominirao u kinodvoranama. Skupa s Oppenheimerom, Barbie je tvorio Barbenheimer sindrom jer su oba filma stigla na isti dan te su oba bila željno iščekivana. Naše dojmove Barbie filma pogledajte na linku.

Sada Barbie stiže na streaming platformi HBO Max! Premijera će biti danas, 17. prosinca u 20 sati. Ovo je odlična prilika da film pogledaju oni koji ga nisu imali prilike uloviti u kinima, ali i odlična prilika za one koji vole Barbie da ga ponovno pogledaju.!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori