Popularne Veja tenisice već obožavamo, a napokon su vratili kultni model iz 2005.
Popularne Veja tenisice već obožavamo, a napokon su vratili kultni model iz 2005.

Popularne Veja tenisice već obožavamo, a napokon su vratili kultni model iz 2005.

Svima već dobro poznati brend tenisica, Veja, nije nas razočarao ni ove godine. Za savršen početak proljeća razveselile su nas najnovijim lansiranjem kultnog modela Volley iz 2005. O čemu se radi?

Francuski brend tenisica prvenstveno je poznat po održivoj proizvodnji i posvećenosti kvalitetnim materijalima. Osim toga, Veja se kroz zadnjih nekoliko godina drastično progurala u modnoj industriji i zauzela vodeću poziciju u dizajniranju klasičnih tenisica za svaki dan. Danas su Veja tenisice postale kapsulni komad u garderobi mnogih žena i muškaraca. A što su sljedeće pripremili za nas, čitajte u nastavku.

veja naslovna

Veja = pionir u dizajniranju klasičnih tenisica za svaki dan

Francuski brend obuće je najpoznatiji po klasičnim staple tenisicama. Istovremeno su kvalitetne i udobne, a krasi ih svestran i profinjen dizajn s iconic logom koji ljudi obožavaju. Baš zato i jesu postale sneaker favorit niza žena. Ako ste ljubitelji minimalizma i klasike, ove trendi tenisice će vas ostaviti bez riječi i postati vaš omiljeni par za svaki dan i svaku prigodu.

veja naslovna

Veja Volley tenisice

A sada kao velika novost na shoe sceni, Veja je vratila svoji kultni model tenisica iz 2005. Tenisice su inspirirane odbojkaškom obućom 70-ih godina, a zbog skladnog i atraktivnog kolorita se super slažu s aktualnim modnim trendovima na sceni. Isto tako, modeli stižu u platnenim, kožnim i suede varijantama. U ponudi se kriju klasični bijeli modeli s krem i smeđim potplatom te raznobojnim Veja logom, a idealni su za one klasične i otmjene duše koje vole minimalizam, dok su atraktivni i upečatljivi suede modeli u krem i smeđoj boji i platneni crni model zasigurno favoriti za one koji vole spoj vintage stila i popularne Miu Miu estetike.

veja naslovna

Kako stilizirati nove Veja tenisice?

Već smo spomenuli kako su Veja tenisice svestrani modni komad za svaki stil, prigodu i estetiku. Dok neke trendi tenisice pristaju tek određenom stilu, Veja Volley model ćete moći kombinirati na gotovo sve. Stilizirajte svoje omiljene Veja tenisice sa širokim trapericama, prugastom majicom s kragnom i maxi balonerom, te dodajte kul šiltericu i statement sunčane naočale. Isto tako možemo ih nositi i u poslovnim kombinacijama sa slip suknjom te šarmantnim kardiganom i oversized blejzerom. U kombinaciju dodajte oversized kožnu torbu kao praktični modni dodatak za posao, a možete se poigrati i sa svilenom maramom koju ćete zavezati oko vrata ili kao detalj na torbu.

Veja tenisice stilizirajte i na klasičnu mini bijelu haljinu, upečatljivu crvenu torbicu te cropped traper jaknu kada stignu pravi proljetni dani.

Nema na što nove Veja tenisice neće pristajati.

Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice

Foto: Veja

Učitati još
Zatvori