Veja bestselleri koje nosimo i ovog proljeća
Veja bestselleri koje nosimo i ovog proljeća

Veja bestselleri koje nosimo i
ovog proljeća

Postoje neki modni komadi koji ne izlaze iz mode. Bez obzira na nove trendove koji dolaze na tjednoj bazi, neki komadi su bezvremenski. Tenisice su posljednjih nekoliko godina došle na modni tron, a kombiniraju se na stylish outfite. Pisali smo o mnogim modelima, ali najviše su nam za ‘za oko zapele’ Veja tenisice koje ćemo nositi i ovog proljeća.

Jednostavni model s detaljima u vidu pastelnih boja se pokazao pun pogodak, a popularnost mu ne pada godinama. Koje modele ćemo nositi ovo proljeće, saznajte u nastavku.

Veja tenisice – održivost i trend u jednom

Otkako su davne 2005. godine ugledale svjetlo dana, ove tenisice su više od trendi komada. Naime, njihovi tvorci se trude osvijestiti kako je riječ o proizvodnji u kojoj se pazi na materijale i okoliš. Osim prekrasnog dizajna, ove tenisice su poznate po inovativnoj proizvodnji od organskih materijala, ali i povoljnih ekonomskih uvjeta i brige za radnike u njihovim tvornicama.

Riječ je o pokretu koji je opčinio fashionistice diljem svijeta, ali i sve one koji pomno biraju kakve će materijale kupovati i nositi. Specifične su po tome što ih vole ljudi različitog modnog izričaja pa će se naći u ormaru trendi djevojke koja nosi upečatljive outfite i osobe koja njeguje pročišćen i minimalistički stil.

Kako ih nositi ovo proljeće?

Sudeći po novim modelima, ali i popularnosti brenda, nosit ćemo ih i ovo proljeće. Neki će reći kako je riječ o trendu koji je prošao, no mi se ne bismo složili. Predlažemo ih kombinirati na jednostavne outfite poput traperica i košulja.

No, kao što smo napisali, možete ih vješto iskombinirati i na upečatljive kombinacije u vibrantnim tonovima. Proljeće je u znaku jednostavnijih i laganijih kombinacije i jedva ih čekamo kreirati. Upotpunite vašu garderobu komadima koje ćete nositi, a da su istovremeno udobni. U nastavku izdvajamo naše favorite Veja modela.

veja

Foto: Instagram (@madame_alyna, @megangadd), Veja.

Učitati još
Zatvori