Sudbonosno “da” u novoj Mihano Momosa Bridal kolekciji
Sudbonosno “da” u novoj Mihano Momosa Bridal kolekciji

Sudbonosno “da” u novoj
Mihano Momosa Bridal kolekciji

Mihano Momosa i ove godine slavi ljubav i predstavlja Bridal 2024. kolekciju vjenčanica koje zrače suptilnošću i snagom, obuhvaćajući esenciju očaravanja i osnaživanja. Ova kolekcija, prožeta šapatom ljubavi i snage, zrači nebeskom privlačnošću, odjekujući toplinom romanse i snagom ženstvenosti.

LJUBAV.

Zaljubljenost je ključna reč koja obuhvaća srce i dušu ove kolekcije. Svaki odjevni komad, pažljivo izrađen s ljubavlju, utjelovljuje esenciju zaljubljenosti, tkajući priču o neograničenoj strasti i nepokolebljivoj posvećenosti. Dok ljubav prožima tkanje postojanja, ona obasjava svaku haljinu opipljivom energijom, izražavajući gracioznost i privlačnost.

U ovoj nebeskoj simfoniji ljubavi i osnaživanja, kolekcija prelazi konvencionalne granice, nudeći raznolik izbor koji odgovara jedinstvenom stilu i ličnosti svake pojedinačne mlade. Od veličanstvenih haljina s dugim šlepovima do elegantnih odijela, koja zrače sofisticiranošću i od šik kratkih haljina, koje zrače modernošću do bezvremenskih klasika, koje bude nostalgiju, postoji komad za svaku nevjestu da uživa u svom trenutku.

Mihano Momosa kolekcija vjenčanica je simfonija zaljubljenosti i osnaživanja koja odjekuje u srcima zaljubljenih i sanjara podjednako. Svojom izvanrednom zanatskom vještinom, bezvremenskim dizajnom i nepokolebljivom posvećenošću izvrsnosti, Mihano Momosa nastavlja redefinirati granice mode za vjenčanja, inspirirajući generacije koje dolaze.

Creative director: Mihailo Anušić
Fashion assistant: Kosta Đermanov
Atelier manager: Aida Kojić
Photography: Mihailo Anušić
Model: Kateryna Hvozdukhina
Videographer: Veljko Lalović
Video editor: Danilo Pantović
Makeup: Zlata Blagojević
Hair: Aleksandar Gligorievski
Set design: Jana Štrbac
PR team: Ana Šegina, Slađana Radanović

Učitati još
Zatvori