Novi badići hrvatskog brenda Peau ove su sezone još bolji
Novi badići hrvatskog brenda Peau ove su sezone još bolji

Novi badići hrvatskog brenda Peau
ove su sezone još bolji

Ljeto nam je pred vratima, a Mia Matić i Ema Pilić, dobro poznati duo iza brenda Peau vrijedno je radio na novoj kolekciji koja će zasigurno, kao i prošlogodišnja, biti totalni hit među ženskom populacijom.

Brend koji je na prvu osvojio srca it djevojaka, s oduševljenjem predstavlja treću po redu kolekciju za ljeto 2023. Najnovija kolekcija sjajno se stopila s predivnim otokom Sveti Petar i novootvorenim restoranom i barom St Pietro u Dubrovniku, koji je poslužio kao savršena kulisa za snimanje kampanje, stvarajući neodoljivu kombinaciju stila i ambijenta.

Stigla je nova kolekcija Peau kupaćih kostima

Uz već dobro poznate modele, ove je godine Peau uvažio feedback svojih kupaca pa je tako dodatno poboljšao postojeće modele i materijale. Ta poboljšanja su primijenili i na nove modele u kolekciji, stvarajući mješavinu seksi i sportskog dizajna kako bi svaka žena mogla pronaći nešto što odgovara njezinom stilu i ono u čemu se osjeća samopouzdano.

Kolekcijom i dalje prevladavaju monokromatski i klasični tonovi kao što su tamnoplava, maslinasta, nude i crna nijansa s pokojim modelom u žarkim bojama kao što su ružičasta i crvena koje će dodatno istaknuti ljetni preplanuli ten.

Novost u kolekciji – ručnici

Osim novih modela, Peau je u novoj kolekciji pripremio i malo iznenađenje, pa je tako u svoj asortiman dodao i ručnike za plažu kao savršen dodatak za potpuno uživanje u suncu i moru. Peau ručnici dostupni su u dvije bestseller boje – Martini i Peau Original, te se savršeno slažu s istoimenim badićima.

,,Ova kolekcija je simbol naše posvećenosti slavlju raznolikosti i prihvaćanju vlastite jedinstvene ljepote. Peau je brend koji je odrastao zajedno s nama, a ove sezone smo okupili novi tim ljudi koji je donio svježe ideje i kreativnost. Rezultat toga je naša najkonkretnija kolekcija do sada, za koju se nadamo da će vas oduševiti.“, izjavile su Mia i Ema.

Dopustite da Peau postane vaša najdraža destinacija za kupaće kostime i ove sezone – pridružite im se i budite spremne za nezaboravno ljeto!

Peau kupaći kostimi dostupni su za online narudžbe na službenoj stranici brenda: www.peau.hr, a pratite ih i na Instagramu: https://www.instagram.com/peau_official_/.

Modeli: Mia Matić i Tara Osmić

Fotografi:  Luka Bošković i Stefan Stojanov

Kreativno vodstvo: Ema Pilić, Mia Matić

Učitati još
Zatvori