Mnogima omiljena CC krema sada dolazi i u verziji za tijelo. Isprobale smo ju
Mnogima omiljena CC krema sada dolazi i u verziji za tijelo. Isprobale smo ju

Mnogima omiljena CC krema sada dolazi i u
verziji za tijelo. Isprobale smo ju

Ljeto nam zasad sramežljivo kuca na vrata, ali dovoljno da nagovijesti da je iza ugla. Za većinu nas to znači da se još uvijek nismo uspjeli domoći mora, a samim time i da se još nismo uspjeli posunčati. Ostaci prošlogodišnje boje već su se davno isprali, a solarij nam baš i nije draga opcija zbog svoje štetnosti. Stoga, sada kada je pomalo vrijeme za pokazivanje nogu i ruku, tražimo proizvode koji će nam dati privid preplanulosti.

Pritom, ovog puta, ne mislimo na kreme i ulja za samotamnjenje. To je često neuredno, a i dosta puta zna se dogoditi da ta boja bude neujednačena. Stoga, oko smo bacili na CC kremu za tijelo brenda Erborian. Ona je nasljednica njihove popularne CC kreme za lice koja je skupila velik broj fanova za jako kratko vrijeme. Zanimalo nas je kako ovaj proizvod funkcionira na tijelu pa smo ga odlučile testirati.

CC krema za tijelo
CC body
CC krema za tijelo
CC Body

Prije svega nekoliko osnovnih informacija. Erborian CC krema za tijelo dolazi u pakiranju od 120 ml. Ako vam se to na prvu ne čini puno, napominjemo da je zaista potrebna mala količina kreme za željeni efekt. CC krema za tijelo obogaćena je azijskom centelom (centella asiatica), a na stranici brenda može se pročitati da osim što ujednačava ten i ostavlja blago preplanulu boju na koži, ova krema hidratizira. Zvuči odlično i baš zato odlučile smo ju same isprobati.

CC krema za tijelo
CC krema za tijelo
CC krema za tijelo

Kakvi su dojmovi?

Najprije valja naglasiti da nas je ugodno iznenadio blagi miris koji ova krema ima. On je isti kao i miris Erborian CC kreme za lice. Ono što CC krema za tijelo također dijeli sa svojom prethodnicom za lice je izgled. Ona je na prvu bijela, a u njoj se vide sitni inkapsulirani pigmenti koji se prilagođavaju boji vaše kože prilikom razmazivanja. Princip je, dakle, isti. I dok CC krema za lice dolazi u dvije nijanse, ova za tijelo je univerzalna.

Ono što valja zapamtiti kod ove kreme je da je više manje. Zaista nije potreban debeli sloj kreme da bi se efekt vidio. Mi smo je isprobale na dekolteu i ključnim kostima, te na nogama. S lakoćom je ova krema prekrila sitne nepravilnosti, a koža je postala sjajna i ujednačena. Također, brzo se upila i iza kreme nije ostao mastan trag na koži, a nije se ni preslikala na odjeću kao što je to slučaj s nekim drugim makeup proizvodima za tijelo.

Before & after

CC krema za tijelo
Before
CC krema za tijelo
After:
CC krema za tijelo
Before:
CC krema za tijelo
After:

Kakva je CC krema za tijelo u usporedbi s onom za lice?

Kako bismo CC kremu temeljito testirale, usporedile smo je i s obožavanom CC kremom za lice. Ona dolazi u pakiranju od 45 ml i sve što možemo reći je da će vam potrajati. Mala količina je dovoljna za cijelo lice. Mi smo testirale nijansu Clair koja je za svjetliju put, a dostupna je i nijansa Dore za one s tamnijom puti. Ako ste ljubiteljica prirodnog looka, voljet ćete ovu kremu.

Ono što smo primijetile prilikom isprobavanja je da CC krema za lice ne masti kožu, a ujednačava ten. Probale smo i na nju nanijeti šminku i možemo reći da savršeno funkcionira kao podloga. Posebno se dobro stapa s kremastim proizvodima. Ako ne volite onaj težak osjećaj tekućeg pudera na licu, ovo bi mogla biti dobra opcija za vas. Jednako je i s CC kremom za tijelo, osjećate da vam je koža hidratizirana, ali ne i da imate mastan sloj na njoj.

CC krema za tijelo
CC krema za lice
CC krema za tijelo
CC krema za lice

Before & after s CC kremom za lice

CC krema za tijelo
Before:
CC krema za tijelo
After:

Koja je presuda?

Journal redakcija odobrava Erborian CC kremu za tijelo, pogotovo sada kada je pred nama hrpa evenata na kojima moramo izgledati besprijekorno. Svakako preporučujemo da ona bude posljednji korak u rutini njege kože, nakon pilinga, tako ćete dobiti najbolje rezultate, a vaša koža bit će zahvalna na hidrataciji. Također, CC krema za lice postat će sastavni dio naše ljetne rutine kada nam teška šminka nije ni kraj pameti.

Ono što valja naglasiti jest i da je CC krema za tijelo funkcionirala i na kolegicama koje imaju suhu kožu tijela. Također, dobro je izgledala i na svjetlijoj i na tamnijoj puti. Važno je napomenuti i da ova krema ne sadrži sastojke za samotamnjenje. Obje CC kreme mogu se nabaviti preko Erborian web shopa te u odabranim poslovnicama diljem zemlje.

CC krema za tijelo
CC krema za tijelo
CC krema za tijelo
CC krema za lice

Prilika za osvajanje Erborian proizvoda

Učitati još
Zatvori