Održana je MTV dodjela nagrada: Izdvajamo 5 najboljih lookova s crvenog tepiha
Održana je MTV dodjela nagrada: Izdvajamo 5 najboljih lookova s crvenog tepiha

Održana je MTV dodjela nagrada: Izdvajamo 5
najboljih lookova s crvenog tepiha

Sinoć je održana dodjela MTV VMA nagrada u New Jerseyju. Iako je Taylor Swift zasigurno bila zvijezda noći, mi smo ovdje da pričamo o atraktivnim gostima i njihovim red carpet kombinacijama.

Slavne zvijezde su se okupile podupirati omiljene izvođače i pokazati svoje očaravajuće lookove. Neki su nas šokirali, drugi zadivili, a ostali ostavili bez komentara. Mi smo za vas izdvojili omiljene lookove koji odišu elegancijom. Od crvenila, blještavila i metalik sjaja, donosimo vam top kombinacije MTV eventa.

Sabrina Carpenter je preko korzeta nosila prozirnu haljinu

Poznata pjevačica je oduševila internet svojom neobičajnom kreacijom. Nosila je decentni srebrni korzet s cirkonima te lepršavu prozirnu haljinu s izrezima sa strane. Asimetrični rubovi i prozirni materijal daju moderni twist koji haljinu čini spektakularnom i upečatljivom. Istovremeno elegantan i drugačiji, zasigurno će Sabrinin look ostati dugo u sjećanju.

 

MTV dodjela nagrada
Sabrina Carpenter

Megan Thee Stallion u seksi prozirnoj haljini

Megan se pojavila u prozirnoj uskoj haljini dizajnera Brandona Blackwooda. Ova kreacija laskala je njenoj građi, a ušivene linije su dodale modernu notu haljini. Izgled korzeta i prozirni materijali aktualni su trend koji neprestano viđamo, a Megan ga je isfurala sa stilom! Makeup i frizura su bili on point, a i srebrni nakit je super pasao u ovom seksi looku.

 

MTV dodjela nagrada
Megan Thee Stallion

Olivia Rodrigo je bliještala cijelu noć

Olivia je ušetala na MTV nagradu u elegantnoj svjetlucavoj haljini do poda. Jednostavni kroj savršeno je laskao njenoj građi i istaknuo sve atribute. Otvorena leđa i duboki V izrez izbalansirali su kreaciju te joj dodali ženstvenu notu. Decentna i elegantna, kao i uvijek.

MTV dodjela nagrada
Olivia Rodrigo

Cardi B je pokazala kako nositi ukosnice sa stilom

Cardi B je postala modna ikona koja svakim red carpet lookom iznenadi javnost, ili pozitivno ili negativno. Njene kreacije su uvijek upečatljive i neviđene. Ovoga puta Cardi B je nosila haljinu izrađenu od tisuću ukosnica i dekorativnih bisera. Srebrna haljina s metalik sjajem sezala je do poda i uspješno isticala njene atribute. Trendi metalik sjaj i tube style haljina nisu najinovativnija stvar u modi, ali njen neobični twist je ostavio dojam. Cardi B je pokazala kako nositi ukosnice sa stilom.

MTV dodjela nagrada
Cardi B

Madelyn Cline je izabrala slip haljinu boje kože

Madelyn Cline se pojavila na dodjeli nagrada u decentnoj i zavodljivoj slip haljini brenda Givenchy. Haljina je boje kože te u donjem dijelu prelazi u prozirni materijal i suptilno pokazuje njene noge.  Zanimljivi kroj i kombinacija materijala dodali su senzualan efekt njenom izgledu. A drapirani detalji i svileni sjaj su razlog zašto nam je njezina haljina jedna od top kreacija.

MTV dodjela nagrada
Madelyn Cline

FOTO: Profimedia

Učitati još
Zatvori