MTV Music Awards: Povratak NSYNC-a i žetva nagrada za Taylor Swift
MTV Music Awards: Povratak NSYNC-a i žetva nagrada za Taylor Swift

MTV Music Awards: Povratak NSYNC-a i
žetva nagrada za Taylor Swift

Prudential Centar u Newarku bio je poprište 40. dodjele MTV Video Music Awards. Večer je to koja je prošla u znaku Taylor Swift koja kući ponijela devet osvojenih nagrada.

Uz nagradu za izvođača godine, zahvaljujući numeri Anti-Hero ostvarila je i pobjede u kategorijama pjesme godine, videospota godine, najbolje režiranog spota, najbolje kinematografije i videa s najboljim vizualnim efektima. Ujedno, osvojila je i nagrade za najbolju pop izvedbu, najbolju ljetnu izvedbu i album godine, kojim je proglašen Midnights. 

Ps: Taylor Swift je briljirala i na prošlogodišnjoj dodjeli, a više o tome možete doznati ovdje.

MTV Video Music Awards 2023

We Want Them Back

Nagradu za najboljeg pop izvođača uručili su joj članovi nekoć popularnog boy banda NSYNC. Prikladno, grupa je posljednji put zajedno nastupila u javnosti prije deset godina, upravo na dodjeli VMA 2013. No ovaj put nisu održali nastup, već su se okupili isključivo zbog dodjele nagrade.

Ipak, sve su glasnija šuškanja kako ćemo ih uskoro imati priliku čuti zajedno, jer su prema navodima upućenih zajedno snimili pjesme koje će biti dio soundtracka novog animiranog filma Trolls Band Together, u kojem je istaknuta uloga povjerena upravo najpoznatijem članu benda Justinu Timberlakeu.

MTV Video Music Awards 2023
MTV Video Music Awards 2023

Nagrade koje nije odnijela Taylor

Od preostalih nagrada valjda istaknuti kako je najboljim novim glazbenikom prozvan Ice Spice, najboljom glazbenom suradnjom ona Karol G i Shakire na pjesmi TGQ, Nicki Minaj odnijela je nagradu za najbolju hip-hop izvođačicu, dok je SZA najbolji R’n’B izvođač. Nagradom za najboljeg rock izvođača okrunio se Måneskin, dok je najboljom alternativnom izvedbom ocijenjena ona Lane Del Rey i Jona Batistea.

Najbolje lookove s ovogodišnje dodjele donosimo vam ovdje.

Za kraj, ostavljamo vas upravo uz pjesmu koja je obilježila ovogodišnju dodjelu MTV Music Awards. Na repertoaru je Anti-Hero.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori