Midi suknje ‘it’ su komad ove jeseni: Izdvajamo najbolje iz high street ponude
Midi suknje ‘it’ su komad ove jeseni: Izdvajamo najbolje iz high street ponude

Midi suknje ‘it’ su komad ove jeseni: Izdvajamo najbolje iz high street ponude

Svojom bezvremenskom privlačnošću i svestranom prirodom, midi suknje postale su neophodan komad u garderobi onih koji traže i eleganciju i udobnost. Ponovna popularnost midi suknji može se pripisati savršenom spoju vintage šarma i modernog štiha koji taj komad unosi u svaki outfit. Do izražaja su došle tijekom 1940-ih, a svoj prvi preporod doživjele su 1970-ih i ponovno pronašle svoj put na mainstream modnu scenu. Ciklička priroda modne industrije često je odgovorna za povratak klasičnih silueta, a midi suknja u tome nije iznimka. City Center one donosi savršene modele koji će vam ove jeseni osigurati trendi izgled.

Retro izričaj midi suknje

Upravo su ljubiteljice retro izričaja oduševljene povratkom midi suknji koje u satiniranoj i naboranoj verziji ili onoj ukrašenoj točkama mogu pronaći retro osnovu za nadogradnju outfita suvremenijim komadima.

Midi suknje
Benetton, 82,16 € (619,03 kn)

Dramatični prorez

No, povratak midi suknje znači i njenu nadogradnju za budućnost, i to – dramatičnim prorezom. Neovisno o tome što više volite, verzije od trapera uz chunky bijele tenisice ili pak vatreno crvene za štikle i večernje sate, odabirom midi suknje nećete pogriješiti.

Midi suknje
Zara, 35,95 € (270,87 kn)
Midi suknje
H&M, 29,99 € (225,96 kn)

Romantični i crni modeli

U romantičnijim izdanjima midi suknje prožete su nježnim ružičastim i narančastim motivima cvjetova koji će se savršeno uklopiti u večernje izdanje za izlazak na čašu vina ili šetnju gradom, baš kao i potpuno crna traper suknja midi duljine koja će biti sjajna početna točka za odabir detalja i modnih dodataka.

Midi suknje
Mango, 29,99 € (225,96 kn)
Midi suknje
Bershka, 19,99 € (150,61 kn)

Više inspiracije možete potražiti na modnoj platformi City Mix & Match koja donosi najnovije trendove, a razne modele pronaći ćete u City Centeru one.

Foto: iMAXtree, PR

Učitati još
Zatvori