Mara Hoffman x One&Only: Ekskluzivna capsule kolekcija kupaćih kostima koju želimo odmah
Mara Hoffman x One&Only: Ekskluzivna capsule kolekcija kupaćih kostima koju želimo odmah

Mara Hoffman x One&Only: Ekskluzivna capsule kolekcija kupaćih kostima koju želimo odmah

One&Only Portonovi oduvijek predstavlja ultimativnu wellness destinaciju kao savršeni city escape u bilo koje doba godine. Oono što uvelike znamo je da nerijetko slavi upravo umjetnost putovanja te nam servira impresivna iskustva koja spajaju gotovo nespojive ideologije hedonizma. Iako nam je One&Only kompleks poznat po bajkovitom resortu smještenom na uzbudljivoj obali Bokokotorskog zaljeva, ovog puta nakratko odlazimo u Meksiko.

Naime, One&Only Mandarina predstavio je suradnju s luksuznim brendom kupaćih kostima koji se oslanja na filozofiju održivijeg načina izrade komada. Reč je o brendu Mara Hoffman, a sama kolekcija crpi inspiraciju iz perioda otkrivanja čari prašuma koje okružuju ovaj resort ističući rijetkost neistraženog dijela obale na meksičkoj rivijeri Nayarit.

Duhovna sinergija u Mara Hoffman x One&Only kolekciji

Brend Mara Hoffman jedan je od vodećih luksuznih brendova iz kategorije održive mode te je suradnja s One&Only kompleksom bil sasvim prirodan sllijed događaja. Dva naizgled suprotstavljena brenda u svojoj suštini poslovanja dijele filozofiju dizajniranja koja se oslanja na smanjenje štetnosti i ekološki održivije djelovanje.

Shodno tome, ekskluzivna capsule kolekcija kupaćih kostima predstavlja istinsku ljepotu ovog resorta koja je u potpunosti usklađena s vrijednostima modne kuće Mara Hoffman. Ljepota, duhovnost, zaštita životne sredine i humanost su imperativi koji predstavljaju osnovu ovog njujorškog brenda. Osnivačica istoimenog brenda, Mara Hoffman, posvetila se kreiranju bezvremenskih ženskih komada koji su ujedno naklonjeni održivoj i odgovornoj proizvodnji.

In tropical vibes we trust

Mara Hoffman je osnovala istoimeni brend davne 2000. godine, neposredno nakon diplomiranja. Od tog trenutka pa sve do danas istoimena modna kuća nalazi se u privatnom vlasništvu sa sjedištem na Manhattanu. Njene kolekciju obuhvaćaju ready to wear asortimane ženske odjeće, kao i liniju kupaćih kostima. Svrstava se u kategoriju luksuznih brendova, a nova Mara Hoffman x One&Only kolekcija predstavlja ekskluzivnu swimwear seriju koja odiše tropskim motivima i jarkim bojama. Linija se sastoji od gornjih i donjih dijelova, kao i jedinstvenu siluetu jednodjelnog kupaćeg kostima.

Mara Hoffman x One&Only kolekcija

Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: One&Only

Učitati još
Zatvori