Baš poput sestara i Kylie Jenner pokreće modni brend: Stiže khy!
Baš poput sestara i Kylie Jenner pokreće modni brend: Stiže khy!

Baš poput sestara i Kylie Jenner
pokreće modni brend: Stiže khy!

Kylie Jenner širi svoje poslovno carstvo! Vijest je to koja se pronijela svjetskim medijima, nakon što je 26-godišnjakinja putem Instagrama dala naslutiti svoj novi poslovni pothvat.

Objavu na kojoj pozira u dugom crnom kaputu i paru jarkocrvenih salonki, popratila je tek riječima Upoznajte khy i upućivanjem pratitelja na službenu stranicu brenda.

Kylie Jenner

Što znamo o brendu khy?

Prvotna najava mnoge je nagnala na to kako nam stiže novi modni brend s potpisom klana Kardashian-Jenner. Podsjetimo, Kim stoji iza trenutno superpopularnog brenda SKIMS, a Khloe iza brenda Good American. Premda znatno manje medijski eksponiran, brend čarapa Arthur George također je u vlasništvu jednog člana obitelji Kardashian -Roba.

Prve informacije sugeriraju kako Kylie na ovom projektu, poput svojih slavnih sestara, surađuje s Emmom i Jensom Gredeom, bračnim parom koji stoji iza uspjeha navedenih modnih brendova sestara Kardashian. Odjeća s potpisom brenda kyh trebala bi se nastavljati na novu estetiku koju su posljednjih godina u svojim radovima predstavili dizajneri brendova Balenciaga i Bottega Veneta.

Kylie Jenner

Modni brend ili…

Ipak, postoje i oni koji smatraju kako je riječ o klasičnoj Kardashian smicalici te da Kylie nije napravila zaokret i napustila beauty industriju, već kako će khy biti njezin brend posvećen njezi kose. Uz spomenutu, na društvenim mrežama se pojavila i tvrdnja kako Kylie zapravo pokreće brend nakita.

Naredni dani će nam pokazati je li riječ o naklapanjima ili smo svi pali na patku te kyh uistinu nije modni brend! No bilo kako bilo, nekoć najmlađa milijarderka na svijetu spremno korača u novi poslovni pohod.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori