Kylie Jenner ima novu frizuru: Još jedna potvrda da kratka kosa vlada beauty scenom
Kylie Jenner ima novu frizuru: Još jedna potvrda da kratka kosa vlada beauty scenom

Kylie Jenner ima novu frizuru: Još jedna potvrda da kratka kosa vlada beauty scenom

Taman kad su svi pomislili kako se ponovno bliži King Kylie era, najmlađa sestra iz Kardashian-Jenner klana iznenadila je novim izgledom kose. Naime, izgleda da je french girl estetika i dalje aktualna, a Kylie je potvrdila da je pixie cut zaista look koji će dominirati ove sezone. Kratka kosa ponovno je postala glavna tema na beauty sceni.

Kratka kosa je u trendu

Izgleda da je. Naime, godina za nama bila je u znaku brojnih varijacija na temu bob frizure i to od trenutka kada je Zendaya skratila kosu. Ubrzo su nas dočekale francuske i talijanske verzije, a Elsa Hosk predstavila je i novi način stiliziranja koji je nazvan Plush Bob efekt. Međutim, ni to nije bilo dovoljno. Latino diva Jennifer Lopez također je nedavno iznenadila promjenom frizure. Jennifer je svoje prepoznatljive glamurozne valove za kratku frizuru, vrlo sličnu pixie cutu Kylie Jenner.

kylie jenner
@kyliejenner

Kylie u Kris Jenner eri

Nova dramatična promjena izgleda Kylie Jenner neodoljivo podjseća upravo na prepoznatljiv look Kris Jenner koja ima kratku frizuru dugi niz godina. Javnost je gotovo nikada nije vidjela s drugačijom frizurom, a Kylie je na Instagram objavi dodala kratak (i jasan) opis koji upućuje upravo na inspiraciju koja stoji iza novog imidža.

“Kris Jenner se trese”, napisala je Kylie.

Devil works hard, but Kris Jenner works harder je mantra za koju smo pomislili da se odnosi isključivo na nedokučive marketinške strategije mame-menadžerice, međutim izgleda da poslušne kćeri pronalaze inspiraciju u Kris Jenner neovisno od kategorije. And we are here for it – jer Kylie zaista izgleda odlično!

kylie jenner
@kyliejenner

*Tekst je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram (@kyliejenner)

Učitati još
Zatvori