Jacquemus otvorio prvi planinski pop-up store u francuskim Alpama
Jacquemus otvorio prvi planinski pop-up store u francuskim Alpama

Jacquemus otvorio prvi planinski pop-up
store u francuskim Alpama

Samo dan nakon što nas je Jacquemus duhovitom objavom na Instagramu My first day in Courchevel uvjerio da bar na trenutak poželimo snijeg, francuski nas je dizajner natjerao na razmišljanje kako bi bilo lijepo da smo i mi u istoimenom skijaškom centru. Razlog tome je vrlo jednostavan. Upravo je tu otvoren prvi planinski pop-up store Jacquemus brenda koji je još jednom dokazao da je kreativnost jedna od njegovih glavnih karakteristika. A samim tim i prednosti.

Les vacances au ski de Jacquemus

Iako su ga lokacije modnih revija mnogo puta izdvajale od ostalih dizajnera, ovoga puta riječ je o lokaciji nove trgovine. Inovativna marketing strategija sada nas je smjestila u Courchevel 1850. Regija poznata po svom luksuznom stilu života postala je bogatija za još jedan jedinstveni dragulj. Ovo područje je jedna od glavnih turističkih atrakcija za mnoge poznate osobe. Prošle godine ovdje je bio Louis Vuitton pop-up store, a ove je godine Jacquemus odlučio otvoriti svoj na istom mjestu.

@jacquemus
@jacquemus

Minimalistički uređena trgovina obogaćena je festive elementima poput ukrasa i božićne jelke. Iako detalji o sadržaju i trajanju još nisu poznati, Jacquemus i njegov tim pozvali su nas sve da upoznamo, kako su napisali na Instagramu, their new baby.

Tekst preuzet s Journal.rs

Foto: Instagram @jacquemus

Učitati još
Zatvori