Omiljeni modni brend Jacquemus otvorio je svoju prvu trgovinu
Omiljeni modni brend Jacquemus otvorio je svoju prvu trgovinu

Omiljeni modni brend Jacquemus otvorio
je svoju prvu trgovinu

Jacquemus je jedan od modnih brendova koji zadnjih nekoliko godina vlada modnom scenom, a njegovi komadi predmet su žudnje mnogih. Pastelne boje, vibrantni komadi, savršeno producirane revije na hit lokacijama su samo neke od stavki koje su pridonijele da se ovaj dizajner vine u visine uz bok najvećim modnim kućama. Jacquemus komadi su zastupljeni gotovo na cjelokupnoj streetstyle sceni. Riječ je o nosivim, a stylish komadima s prepoznatljivom estetikom koja je osvojila publiku diljem svijeta. Rad, trudi i perfekcionizam su u ovom slučaju kreirali su brend koji će još dugo vladati modnom scenom. Također, rad i trud doveli su i do otvaranje prve trgovine.

Jacquemus La Boutique Montaigne

Modni brend Jacquemus službeno je otvorio svoju prvu trgovinu i to u Parizu. Simbolično, Jacquemus se vraća na Avenue Montaigne 11 godina kasnije. Točnije, prvi puta je tamo prikazao svoju treću kolekciju tijekom Vogue Fashion Night davne 2011. godine. Malo je reći da je ovo ostvarenje snova za modni brend poput Jacquemusa. Butik se otvorio danas u 10 sati ujutro, a svi su dobrodošli na otvorenje.

Osim velike uspješnice otvorenja, nas je oduševila unutrašnjost trgovine koja je zaista uređena u duhu brenda. Čiste linije i minimalizam prevladavaju prostorom, a osim predivnog interijera prostor krase i razni komadi Jacquemus brenda. Kako izgleda cijela trgovina, donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori