Nismo mislili da ćemo ovo ikada reći, ali ove Crocsice stvarno jako želimo
Nismo mislili da ćemo ovo ikada reći, ali ove Crocsice stvarno jako želimo

Nismo mislili da ćemo ovo ikada reći, ali
ove Crocsice stvarno jako želimo

Crocs natikače definitivno nisu ono što nam prvo padne na pamet kada se priča o stylish obući. Iako posljednjih godina doživljavaju velik rast popularnosti, zahvaljujući stilu gen Z generacije, činjenica da je morate biti jako otkačeni da biste ih nosili van kuće. One su sigurno statement komad koji će svu pažnju privući na sebe i zato ostatak outfita ili mora biti basic ili mora biti nemoguće over the top. Svakako, one su dosad bile rezervirane za posebnu publiku, a izgleda da su izbacili model koji bi se mnogima mogao svidjeti.

Radi se o fuzzy Crocs papučama koje oblikom jako podsjećaju na popularne Birkenstock papuče. Tu, ipak, svaka sličnost prestaje. Modeli s Crocs potpisom su zaista kućne papuče s mekim džonom i nisu za nositi po vani. Ipak, jako su stylish i prije svega, izgledaju udobno i toplo. Upravo to želimo kada krenu hladni dani, a i zašto po doma ne bismo bili u trendu?

Crocs papuče – ali stylish

Ono što dodatno naglašava njihovu zimsku namjenu svakako je materijal od kojeg su napravljene. One su krznene i izgledaju jako mekano. Ako nas pitate, idealna obuća za blagdanska jutra. Ako se i vama ove papuče sviđaju, moramo vas razočarati, izgleda da kod nas još nisu dostupne. Možemo se samo nadati da će uskoro postati jer bismo ih zaista voljeli imati u svojoj kolekciji.

Dosad su Crocsice uvijek imale onaj svoj prepoznatljivi oblik i dizajn. Ove jeseni, pak, Crocs je izbacio posebno Shrek izdanje kao i hibrid kaubojskih čizama i Crocsica. Tu su i platforme za sve one hrabre, ali i standardne Crocsice koje iznutra imaju krzno. Ipak, nijedne dosad nisu bile tako jednostavne za kombiniranje. Ovaj novi fuzzy model dolazi u neutralnim sivim i bež nijansama. Baš kako to trendseterice vole.

Upravo ovaj model mogao bi postati prvi izbor svih onih koji i “za po doma” žele obuću koja je estetski zadovoljavajuća. Ako ste jedni od onih koji i nakon posla izgledaju sređeno i stylish, čak i u pidžami, ove papuče mogle bi biti za vas.

Foto: TikTok (@kimygibbler_)

Učitati još
Zatvori