New Balance je izbacio koledžice, a Crocs upečatljive tenisice. Mnogima će biti upitne
New Balance je izbacio koledžice, a Crocs upečatljive tenisice. Mnogima će biti upitne

New Balance je izbacio koledžice, a Crocs upečatljive tenisice. Mnogima će biti upitne

Neki se okreću minimalizmu, drugi maksimalizmu, a Crocs i New Balance inovaciji. Već smo se dovoljno puta uvjerili kako se shoe game razvio i modernizirao u posljednjih nekoliko godina. Prošli smo kroz fazu Balenciaga dad sneakers i sock shoesa, pa čak Loewe i MSCHF cipela inspiriranih crtićima, u čemu je Crocs uvelike sudjelovao sa svojim žutim Crocs čizmama. Globalna opsesija neobičnim i upečatljivim tenisicama i cipelama se smirila na trenutak, te smo uživali u šarenim, ali i dalje vrlo nosivim siluetama Sambica i Spezijalki. Sada, kao najnoviji proizvod, na modnu scenu stižu 2 modela cipela, s potpisima svima poznatih giganta u industriji obuće. Društvene mreže već bruje o ovoj vijesti, a hoćemo li zagrebačkim ulicama naletjeti na ove cipele? Time will tell.

U nastavku saznajte kakvi inovativni modeli stižu na modnu scenu.

Crocs tenisice

Salehe Bembury je poznato ime u modnoj industriji i to s razlogom. Inovativni dizajner pomiče granice normale te kroz svoje dizajne spaja modernost i urbanost. Njegovo ime stoji iza najnovijih Crocs tenisica pod nazivom Juniper, ali i iza niza drugih dizajna poznatih brendova poput Yeezyja i Versacea, a već u 2021. je predstavio prvu suradnju s Crocsom. Uspješna suradnja rezultirala je s još nekoliko kolekcija poznatih reljefnih Crocs slides modela. A sada kao najnoviju vijest, preko njegovog Instagrama smo otkrili kul model Crocs tenisica. Kroz dizajn se može uočiti signature pečat te njegova ljubav prema bojama, reljefnim siluetama i vijugavim linijama. Vjerujemo kako ovaj shoe drop neće biti svačiji cup of tea, ali smo definitivno uzbuđeni vidjeti nove Crocs tenisice koje bi mogle promrdati modnu scenu. Tenisice će biti lansirane ovog proljeća, a možete ih kupiti online preko Be A Spunge i Crocs stranice te u određenim retail trgovinama.

New Balance nakon hit tenisica, dizajnirao sportske koledžice

Suradnja koja može poći u oba smjera. Radi se o Junya Watanabe MAN x New Balance suradnji. Na ovogodišnjem muškom Tjednu mode, Junya Watanabe je predstavio najnoviji model obuće – Hibrid New Balance tenisice i trendi koledžice. Već smo pričali o popularnim koledžicama, koje se iz dana u dan razvijaju i prilagođavaju novim trendovima. Luksuzni brendovi konstantno rade na novim i atraktivnim dizajnima, a ovaj će zasigurno zadiviti mnoge. Kroz jednostavnu siluetu i iconic New Balance dizajn japanski dizajner, Junya Watanabe, nije napravio puno, ali su rezultati uspješni.

Junya Watanabe
Junya Watanabe

Foto: Launchmetrics/ Spotlight, Instagram (@salehebembury)

Učitati još
Zatvori