Je l’ nas netko zeza? adidas je predstavio nove “tenisice” i nismo sigurni jesu li ozbiljni
Je l’ nas netko zeza? adidas je predstavio nove “tenisice” i nismo sigurni jesu li ozbiljni

Je l’ nas netko zeza? adidas je predstavio nove “tenisice” i nismo sigurni jesu li ozbiljni

Mnogima omiljen brend tenisica svojim kreativnim pravcem još jednom je dokazao da su apsolutni vladati sneaker i streatwear industrije. Uz neizostavni Samba model, čiji smo ultimativni fanovi, suradnju s Wales Bonner brendom i nove it tenisice sezone – Hand 2, njemački brend objasnio je zašto je pridobio epitet miljenika modnih entuzijasta. Na sreću svih kreativaca i ljubitelja funky dizajna, adidas je pripremio nešto što sigurno do sada niste vidjeli. Baš uoči 1. aprila predstavili su model – The Box Shoe.

Je l’ to fora neka?

S obzirom na to da nam se bliži najblesaviji dan u godini, prvi april, brendovi su već naveliko osmislili strategije. Gotovi svi se na ovaj dan u godini odluče na malo humora i zabave. Svaka modna kuća ima drugačiju strategiju. Hoće li izabrana strategija biti neka vrsta smicalice komunicirana autentičnim dizajnom ili smiješan post na društvenim mrežama, tek ćemo vidjeti. Na nama je da ocijenimo jesu li bili uspješni. Baš zbog prvog aprila nismo sigurni trebamo li trenutno vjerovati adidasu i njihovom novom dropu. On izgleda toliko apstraktno da se čini potpuno nenosiv. Istovremeno je i originalna fora koju cijenimo.

The Box Shoe

Navikavši nas na pretežno plitke patike, pogodne za svaki OOTD i business casual, naš omiljen brend odlučio je lansirati i tenisice koje su apsolutno definicija campa. Svoju legendarnu plavu kutiju s bijelim linijama, adidas je pretvorio u tenisice. U ovom slučaju prepoznatljiva kutija je okrenuta naopako pa poklopac služi kao džon. Prepoznatljivo pakiranje ostalo je u svom prirodnom obliku uz svoju kartonsku strukturu koja nas potiče da se zapitamo koliko su ove tenisice zapravo praktične? Stylish April fools saga se nastavlja uz kartonsku interpretacija jezika tenisice i chunky vezica koje doprinose eye-catching izgledu ovog autentičnog modela.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram (@sallyssneakers)

Učitati još
Zatvori