adidas je vratio još jedan retro model tenisica. Izgledaju predobro, a prošle su ispod radara
adidas je vratio još jedan retro model tenisica. Izgledaju predobro, a prošle su ispod radara

adidas je vratio još jedan retro model tenisica. Izgledaju predobro, a prošle su ispod radara

O Sambicama pišemo već drugu godinu zaredom. Tenisice su to koje su obilježile prošlu godinu, čak su i proglašene cipelom godine, a njihova popularnost ne jenjava. Gotovo svi high street brendovi, pa čak i oni sportski poput Pume, izbacili su svoje verzije koje podsjećaju na Sambice, a čak je i adidas samo probao izbaciti model koji će nadmašiti njihov uspjeh. To se i dalje nije dogodilo i Sambice su i dalje hit. Pojavile su se uskoro i Spezial tenisice, još jedan retro model, a iako su se i one ekspresno razgrabile, i dalje nisu dostigle takvu razinu popularnosti. Sada, ipak, jedan model ima velike šanse Sambice skinuti s trona, a vrlo je vjerojatno da za njega niste ni čuli. Riječ je i adidas Hand 2 tenisicama.

Što se oblika i dizajna tiče, slične su Sambicama i vrlo su nosive. Ono što ih od sambica naviše razlikuje su divne boje u kojima dolaze. Tu je zelena, zatim električno plava, svjetlo plava i siva. Džon im je smeđi. Baš poput Spezialki i ovaj model napravljen je za rukometaše i označava povratak još jednog retro modela. Slavne adidasove tri crte na svakom modelu su u kontrastnim bojama te su napravljene o kože, dok su tenisice od brušene kože. Hand 2 još je jedan model kojim adidas miri prošlost i sadašnjost, retro model s modernim trendovima.

adidas hand 2
HAND 2
adidas hand 2

adidas Hand 2 također su bile namijenjene za sport

Baš kao i Sambica, Hand 2 model savršen je za kombiniranje. Ovisno o tome koju boju odaberete, one mogu biti tek detalj ili mogu biti fokus kombinacije. Neutralnije verzije, sive i svjetlo plave savršeno će nadopuniti svaku kombinaciju, a neće previše pažnje privući na sebe. Zelene i električno plave, pak, postat će fokus outfita u sekundi.

Ova nova verzija Hand 2 tenisica lansirana je u studenom 2023. godine, ali od toliko priče o Sambicama i Spezialkama, naprosto kod mnogih nisu došle do izražaja. To je, pak, dobro za sve koji ovaj model žele nabaviti jer brojeva još ima, ali požurite.

adidas hand 2
HAND 2
adidas hand 2

Svoj par možete pokušati uloviti ovdje.

Foto: END., Instagram (@asphaltgold, @bewaterbuyjp)

Učitati još
Zatvori