Nove adidas Samba tenisice bit će najpoželjniji komad sezone
Nove adidas Samba tenisice bit će najpoželjniji komad sezone

Nove adidas Samba tenisice bit će
najpoželjniji komad sezone

Svima je više nego jasno da se popularizacija kultnog adidas Samba modela ne stišava te da su ove tenisice proglašene najpoželjnijim komadom kada je u pitanju sneaker kultura. Nostalgija modnih entuzijasta stvorila je svojevrsnu maniju, a da je industrija za sebe vidjela beskompromisnu korist svjedoče brojne suradnje koje su ostvarene s adidas Samba modelom. Od Sporty&Richa, Wales Bonnera, pa sve do ispreplitanja gotovo nepomirljivih stilskih ideologema s (KITH x) Clarks x adidas Samba suradnjom, koja je iznjedrila redefiniranu verziju ikonske siluete i na pozornicu donijela ono što često nazivamo – ultimativni model. Pretpostavljamo da će KITH x Clarks x adidas Samba varijacija na dobro poznatu temu imati značajan utjecaj na pop kulturu, formirajući društvo koje favorizira kombinaciju stilskih trendova.

KITH x Clarks x adidas Samba

Neosporni trio otkrio je originalnu suradnju još na proljeće, a Ronnie Fieg je upravo najavio još jedan KITH x Clarks x adidas Samba drop. I to u božićnom izdanju. Nova suradnja dio je tradicionalnog blagdanskog događanja KITHmas gdje nas popularni retailer “blagoslivlja” ekskluzivnim projektima koji variraju od pomno osmišljenih tematskih poslastica do limitiranih kolekcija nastalih u suradnji sa svjetskim brendovima. KITH nas je ove sezone razveselio svojim prvim ukrasima za dom, ali i debitantskom trgovinom isključivo ženske odjeće.

Clarks x adidas Samba
@nicekicks
Clarks x adidas Samba

Ronnie Fieg razumije sneaker igru

KITH je puno više od obične etikete, a to potvrđuju ne samo brojne suradnje, već i gotovo nedostižne kampanje poput one u kojoj glavnu ulogu ima nitko drugi nego Logan Roy. I ne, nismo pogriješili – reklama o kojoj je riječ nije nimalo nalik Brianu Coxu, ali je u stilu Logana Roya – i to je sve što nam je trebalo nakon završetka Successiona.

Osnivač Ronnie Fieg u potpunosti razumije zamršenost marketinških igara, a kada je riječ o kulturi tenisica, njegov se utjecaj proteže u dva smjera. Jedan je usmjeren na (re)dizajn limitiranih linija u suradnji s brendovima kao što su New Balance i adidas, dok se drugi odnosi na prvu europsku flagship trgovinu američkog brenda koja je omiljena destinacija za sve ljubitelje tenisica.

@nicekicks

Novi (KITH x) Clarks x adidas Samba drop najavljen je za 25. prosinca, a suradnja će biti dostupna isključivo za online narudžbe.

Tekst preuzet s Journal.rs

Foto: Instagram (@nicekicks, @kith)

Učitati još
Zatvori