adidas x Wales Bonner suradnja nastavlja se i u 2024. Pogledajte novolansirane Sambice
adidas x Wales Bonner suradnja nastavlja se i u 2024. Pogledajte novolansirane Sambice

adidas x Wales Bonner suradnja nastavlja se i u 2024. Pogledajte novolansirane Sambice

Očigledno adidas ima velike planove za najpopularnije tenisice 2023. Samba tenisice su okupirale modni svijet i postale hit proizvod koji svi žele i nose. A kako bi održale  vodeću poziciju, adidas nastavlja svoje uspješne suradnje s Wales Bonnerom.

U 2023. smo bili nagrađeni s nizom atraktivnih Samba modela, uključujući metalik i krznene animal print tenisice. A sada su kao nastavak uspješne kolaboracije, adidas i brend Wales Bonner lansirali još dva para tenisica. U nastavku saznajte kako izgledaju i gdje ih kupiti.

Adidas x Wales Bonner

Ovo je jedna od najrazvikanijih suradnji na internetu. Radi se o kolaboraciji sportskog diva adidasa i engleske dizajnerice Grace Wales Bonner. Viralna suradnja je prvotno započela u 2020., dok sambe još nisu bile razvikane i trendi tenisice, i ispostavila se pametnim korakom i za Adidas i za Grace. Wales Bonner brend je poznat po kombiniranju klasičnih silueta s Afro-atlantskom perspektivom. Baš zato svaki model krase ekscentrični detalji poput čipke, životinjskog printa, kontrastnog veza…

Ovi ekscentrični i upečatljivi modeli sambica su se ispostavili hitom koji svi obožavaju i žele, a gotovo ih je nemoguće uloviti i kupiti. Naravno, ako ste ih jako željni, Farfetch ih preprodaje po nenormalno visokim cijenama.

Suradnja je bez sumnje popularizirala povijesni adidas model, a u 2023. je Adidas x Wales Bonner suradnja čak dobila nagradu za najbolju sneaker kolaboraciju godine.

Nova suradnja

U 2023. adidas nas je razveselio nizom atraktivnih samba tenisica, među kojima su najpopularniji bili metalik i animal print modeli. A kakvi su planovi za 2024.?

Za ovu popularnu suradnju rijetko kada dobijemo informacije, već sve saznamo preko sneak peakova na Instagramu. Tako se već neko vrijeme internetom šire nepotvrđene informacije o budućim adidas x Wales Bonner modelima. Jedno znamo. Službeno je lansirana prva kolekcija Sambi za 2024. Radi se o dva modela u krem i crnoj boji. Oba para tenisica su napravljena od kože, a krase ih već poznati kontrastni vez i zlatne zakovice pozicionirane na 3 kultne linije. Kao i kod ostalih tenisica iz suradnje, novolansirane sambice sadrže dugačak presavijen jezik. Kao i uvijek, dizajn idealno balansira jednostavnost kroz neutralne boje s atraktivnošću kroz metalne detalje i statement vezove. Ako razmišljate nabaviti ove tenisice, upozoravamo vas da je proizvedeno samo 750 parova te da su se sve već rasprodale.

Buduće suradnje koje iščekujemo

Iako ništa ne znamo za sigurno, na Instagramu su izašle slike Samba tenisica, za koje se vjeruje da su sneak peakovi budućih adidas x Wales Bonner suradnji. Veselimo se svim modelima koje Grace Wales Bonner priprema za nas u 2024., te se nadamo da ćemo neke uspjeti i kupiti prije nego se rasprodaju.

U nastavku izdavajamo potencijalne modele za 2024.

Učitati još
Zatvori