Na jednom mjestu smo okupili najljepše salonke za svečane prigode u kojima ćete zablistati
Na jednom mjestu smo okupili najljepše salonke za svečane prigode u kojima ćete zablistati

Na jednom mjestu smo okupili najljepše salonke za svečane prigode u kojima ćete zablistati

Dolaskom toplijih dana očekuju nas vjenčanja i ostale svečane prigode za koje se potrebno dotjerati. Upravo nam takvi događaji znaju stvoriti poteškoće u kreiranju outfita jer se potrebno srediti, a istovremeno se želimo i ugodno osjećati. Salonke su jedan od statement komada koje ćemo složiti na svečane outfite.

Ako pak niste naviknuli nositi potpetice i ne osjećate se dobro u istima, imamo za vas rješenje. Slingback je elegantna salonka otvorene pete koja dolazi s vrlo niskom potpeticom, a završni efekt joj je glamurozniji nego cipelama na visoku petu. U nastavku izdvajamo najljepše modele slingback i klasičnih salonki za ljeto koje će vam se svidjeti.

Salonke kao dio svečanih kombinacija

Salonke su cipele koje će upotpuniti svaku kombinaciju, a biramo ih kada se želimo posebno dotjerati. No, ako imate propisani dress code ili idete na poslovni sastanak, onda su slingback salonke odličan odabir. Možete ih kombinirati na poslovna odijela ili suknje i izgledati elegantno.

Kada govorimo o modelima ovih cipela, uglavnom dolaze s niskom potpeticom, ali možete se odlučiti i na modele s izraženom i tankom petom. Idealan su model za one koji se ne osjećaju dobro u visokim cipelama, a žele izgledati glamurozno. Ove sezone u modi su modeli koji imaju završne od tvida ili PVC-a, a riječ je o dupe modelima modnih brendova poput Chanela i Amine Muaddi.

Kako ih kombinirati?

Predlažemo da ih nosite na vjenčanja i ostale svečane prigode u sinergiji sa ženskim odijelima ili slip haljinama. Slip haljina i ove salonke su dobitna kombinacija s kojom nećete pogriješiti. High street brendovi u ponudi imaju dupe verzije visokih modnih kuća, a koji model ćete odabrati ovisi o vama.

Osim toga, možete ih kombinirati i na dnevne kombinacije. Klasične traperice, bijela košulja i slingback salonke su outfit u kojem ćete se istaknuti u gradu. U nastavku donosimo najljepše modele iz aktualne ponude u različitim modelima.

Učitati još
Zatvori