7 savršenih: Bijele košulje vječni su klasik koji nosimo baš na sve
7 savršenih: Bijele košulje vječni su klasik koji nosimo baš na sve

7 savršenih: Bijele košulje vječni su
klasik koji nosimo baš na sve

U posljednjih nekoliko godina naši su se modni prioriteti poprilično promijenili. Osim same modne industrije koja je sve više počela stavljati naglasak na nosivu odjeću, promijenio se i stil života pa sve više gledamo kupovati nosive i udobne komade.

Umjesto modnih klasika i efektnih glamuroznih komada nastojimo kupiti nešto što ćemo moći kombinirati često, ali da istovremeno izgledamo i dotjerano. Ako se želite osjećati izvanredno svaki dan, a ne samo u posebnim prigodama, želite biti moderni, a istovremeno i elegantni onda su bijele košulje idealan izbor koji će podići gotovo svaki outfit.

Bijele košulje su klasik koji ne izlazi iz mode

Postoje komadi koji će se uvijek nositi bez obzira na brzu izmjenu modnih trendova. Iako svjedočimo razdoblju u kojem nas na tjednoj bazi bombardiraju novitetima, ponekad samo želimo uložiti u basic komad.

U moru izbora, komad koji je uvijek “in” su bijele košulje. Riječ je o klasiku koji se može nositi gotovo na sve kombinacije. Bilo da je riječ o poslovnom outfitu ili pak dnevnom, ovaj modni detalj će se savršeno uklopiti u svaki odabir.

Bijele košulje kao završni touch poslovne kombinacije

Poslovne kombinacije su često izazovne, a osobito na radnim mjestima na kojima je propisan dress code. Bijela košulja kao basic komad će savršeno upotpuniti poslovnu kombinaciju. Možete je kombinirati na ženska odijela i kapute, a odlično se uklapa i na traperice.

Oličenje su minimalizma i nose ih sve generacije. U ponudi su oversized bijele košulja, ali i strukirane. Kada govorimo o detaljima, možete odabrati modele s naglašenim ovratnikom ili pak klasične unisex modele. U nastavku izdvajamo 7 savršenih bijelih košulja za svaki dan.

košulja
H&M
košulja
Zara
košulja
Zara
košulja
Zara
košulja
Zara
košulja
Zara
košulja
Zara

Foto: Instagram (@clairerose @signeemilieolesen @pernilleteisbaek), Zara, H&M

Učitati još
Zatvori