Jennifer Lawrence kao najgora cura na svijetu u novom kino hitu
Jennifer Lawrence kao najgora cura na svijetu u novom kino hitu

Jennifer Lawrence kao najgora cura na
svijetu u novom kino hitu

U kina 21. lipnja stiže film Cura za sve s Jennifer Lawrence u ulozi glavne glumice i producentice. Ime Jennifer Lawrence sinonim je za jednu od najuspješnijih, najcjenjenijih i najpopularnijih mladih ženskih glumica Hollywooda.

Uloga u trilogiji Igre gladi kao Katniss Everdeen zaludila je tinejdžerice diljem svijeta, uloga u romantičnom filmu U dobru i zlu osigurala Oscara za glavnu žensku ulogu sa samo 22 godine, a s filmovima Američki varalice, Joy, Don’t Look Up i Causeway zacementirala svoj hollywoodski status fenomenalne glumice koja za svaki projekt potpuno oduševi u svojoj ulozi.

cura za sve film jennifer lawrence
cura za sve film jennifer lawrence

Naizgled lak zadatak…

Trailer filma prikazuje drsku i urnebesnu Maddie koja se zbog teške životne situacije (za koju je velikim dijelom i sama kriva) javlja na neobičan oglas kako bi sačuvala svoju kuću. Oglas su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera koji mu žele naći djevojku prije nego krene na fakultet.

Uvjerena u svoju seksipilnost i lagano odrađen zadatak, Maddie će brzo shvatiti da neobičnog Percyja nije baš tako jednostavno šarmirati…

Fenomenalna kemija

Jennifer Lawrence, koja zadnjih nekoliko tjedana žari i pali po svjetskim portalima zbog svojih hrabrih i neobičnih modnih odabira na crvenom tepihu, već dugo ljudi hvale zbog njene prirodne nadarenosti za humor.

Prema prvim dojmovima očita je fenomenalna kemija s njenim filmskim partnerom Andrewom Barthom Feldmanom, što je definitivno ključna stavka u komedijama.

cura za sve film jennifer lawrence
cura za sve film jennifer lawrence

Prva uloga u komediji

Film Cura za sve prva je prava glavna uloga Jennifer Lawrence u jednoj komediji, a upravo je ona izjavila da ju je urnebesan scenarij doslovce natjerao iz trenutne gumačke pauze.

Najavljuje se kao komedija za odrasle, što znači da će kod nas imati preporuku 15+, a prvi trailer filma postao je najgledaniji R-rated trailer u povijesti s preko 50 milijuna pregleda na svim platformama. U kolikoj mjeri je film urnebesan, škakljiv, provokativan i vulgaran, moći ćete vidjeti jako brzo, od 21. 6. u kinima.

cura za sve film jennifer lawrence
cura za sve film jennifer lawrence

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori