Jennifer Lawrence na filmska platna vraća se kontroverznom komedijom
Jennifer Lawrence na filmska platna vraća se kontroverznom komedijom

Jennifer Lawrence na filmska platna vraća
se kontroverznom komedijom

Jennifer Lawrence zasigurno je glumica koja je obilježila drugo desetljeće 21. stoljeća. Ipak, posljednjih smo je godina rjeđe imali priliku vidjeti na velikim platnima. Na ista se ovog ljeta vraća u komediji Cura za sve, u kojoj je preuzela i ulogu producentice.

Prvi trailer filma prikazuje drsku i urnebesnu Maddie koja se zbog teške životne situacije, za koju je velikim dijelom i sama kriva, javlja na neobičan oglas kako bi sačuvala svoju kuću. Oglas su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera koji mu žele naći djevojku prije nego krene na fakultet. Uvjerena u svoju seksepilnost i lagano odrađen zadatak, Maddie će brzo shvatiti da neobičnog Percyja nije tako jednostavno šarmirati… tematika filma zbog dobne je razlike portretiranih likova već naišla na kritike.

Uz Jennifer Lawrence, najiskusniji i najpoznatiji dio postave je redatelj i koscenarist Gene Stupnitsky,  kojemu je na scenariju pomogao John Phillips. Prvu veću ulogu na velikim ekranima ulogu ima Andrew Feldman, koji glumi sramežljivog Percyja. Uz Jennifer, Andrew je okružen još jednim poznatim glumačkim imenom – Matthew Broderick.

Film Cura za sve, prva je prava glavna uloga Jennifer Lawrence u jednoj komediji, čime ostvaruje svoju dugogodišnju želju za tim žanrom. Najavljuje se kao komedija za odrasle, što znači da će kod nas vjerojatno imati preporuku 16+ ili čak i 18+, a već u par dana postao je najgledaniji R-rated trailer u povijesti s preko 50 milijuna pregleda na svim platformama. U kolikoj mjeri je film urnebesan, škakljiv, provokativan i vulgaran, moći ćete vidjeti ovo ljeto.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori