7 savršenih: Traperice koje pristaju baš svakoj figuri
7 savršenih: Traperice koje pristaju baš svakoj figuri

7 savršenih: Traperice koje
pristaju baš svakoj figuri

Pronaći odgovarajući model traperica je izuzetno zahtjevno. Od komada koji nosimo često i kombiniramo ga sve, očekujemo da nam savršeno pristaje. Ove sezone traper je posebno u modi i preporuka je kombinirati jeans na jeans. Da biste odabrali idealne traperice, prvo trebate zaključiti koji kroj vam najbolje pristaje, zatim izabrati boju trapera i obratiti pažnju na detalje u vidu džepova i ostalo.

Mum fit je idealan model traperice jer nisu skinny kroja, a nisu ni preširoke. Imaju visoki struk i kroj koji pristaje baš svakoj figuri. U nastavku izdvajamo naših 7 savršenih favorita mum fit traperica.

Traperice u kojima možemo biti cijeli dan

Traperice imaju dugu povijest i nose se generacijama. Nekada su bile dio ženske revolucije i buntovničke kulture, a nosili su ih mladi koji su tim iskazivali određena stajališta. Nakon toga ušle su u modnu povijest i postale komad bez kojeg više ne možemo zamisliti dnevnu garderobu. Od sedam dana u tjednu, traperice se sigurno nose većinu dana.

Riječ je o jednom od najnosivijih komada koji danas postoji u različitim varijantama, bojama i detaljima. Iako su toliko popularne i dalje je odabir istih iznimno težak. S obzirom na to kako ih nosimo danju i za večernje outfite, želimo da nam stoje savršeno. Upravo zbog toga biramo mum fit modele koji nas nikada ne razočaraju.

Mum fit modeli mogu se kombinirati na dnevne i večernje outfite. Kada govorimo o dnevnima, predlažemo ih nositi na tenisice, bijele košulje i duge kaputa. Za večernji outfit možete ih iskombinirati na stylish bluzu ili top preko kojeg ćete prebaciti blejzer. Traperice su komad koji morate imati u garderobi i sigurno ćete ga nositi često. Odaberite mum fit kroj koji će vam dobro pristajati, a istovremeno će te se osjećati ugodno.

Učitati još
Zatvori