Ovaj kroj traperica pristaje svakom obliku tijela
Ovaj kroj traperica pristaje svakom obliku tijela

Ovaj kroj traperica pristaje
svakom obliku tijela

Pronaći odgovarajući model traperica je izuzetno zahtjevno. Od komada koji nosimo često i kombiniramo na sve, očekujemo da nam savršeno pristaje. Ove sezone traper je posebno u modi i preporuka je kombinirati jeans na jeans. Da biste odabrali idealne traperice, prvo trebate zaključiti koji kroj vam najbolje pristaje, zatim izabrati boju trapera i obratiti pažnju na detalje u vidu džepova i ostalo.

Mum fit je idealan model traperica jer nisu skinny kroja, a nisu ni preširoke. Imaju visoki struk i kroj koji pristaje baš svakoj figuri. U nastavku izdvajamo naših 7 savršenih favorita mum fit traperica.

Traperice u kojima možemo biti cijeli dan

Traperice imaju dugu povijest i nose se generacijama. Nekada su bile dio ženske revolucije i buntovničke kulture, a nosili su ih mladi koji su tim iskazivali određena stajališta. Nakon toga ušle su u modnu povijest i postale komad bez kojeg više ne možemo zamisliti dnevnu garderobu. Od sedam dana u tjednu, traperice se sigurno nose većinu dana.

Riječ je o jednom od najnosivijih komada koji danas postoji u različitim varijantama, bojama i detaljima. Iako su toliko popularne i dalje je odabir istih iznimno težak. S obzirom na to kako ih nosimo danju i za večernje outfite, želimo da nam stoje savršeno. Upravo zbog toga biramo mum fit modele koji nas nikada ne razočaraju.

Mum fit modeli mogu se kombinirati na dnevne i večernje outfite. Kada govorimo o dnevnima, predlažemo ih nositi na tenisice, bijele košulje i duge kapute. Za večernji outfit možete ih iskombinirati na stylish bluzu ili top preko kojeg ćete prebaciti blejzer. Traperice su komad koji morate imati u garderobi i sigurno ćete ga nositi često. Odaberite mum fit kroj koji će vam dobro pristajati, a istovremeno će te se osjećati ugodno.

traperice
Zara
traperice
Zara
traperice
Zara
Mango
traperice
Mango
traperice
Moschino
traperice
Sandro

Foto: Zara, Mango, Farfetch, 24S, Instagram (@vikyandthekid, @lisonseb, @emitaz).

Učitati još
Zatvori