Poslovne haljine iz novih kolekcija koje ćete poželjeti imati u garderobi
Poslovne haljine iz novih kolekcija koje ćete poželjeti imati u garderobi

Poslovne haljine iz novih kolekcija koje
ćete poželjeti imati u garderobi

Praznici i godišnji odmori su završili i potrebno se vratiti u poslovni mood u svakom smislu. Osim što smo počeli ponovno ići u urede, potrebno je kreirati outfite za svaki dan. Nalazimo se u razdoblju u kojem su počela velika sezonska sniženja, ali i došle nove kolekcije.

Iako je ove zime naglasak na razigranim i vibrantnim kombinacijama, ponekad jednostavno želimo uložiti u statement modni detalj koji ćemo lako kombinirati. Poslovne kombinacije nam često predstavljaju izazov jer ih nije jednostavno pripremiti za svaki dan, a da istovremeno izgledamo svježe i dotjerano. Upravo zbog toga su poslovne haljine idealan odabir u kojem ćemo se uvijek osjećati glamurozno.

Poslovne kombinacije i duge čizme su ‘it’ outfit za svaki dan

Haljina je modni detalj koji ima dugu povijest. Simbol je ženstvenosti i elegancije i nose ih žene već generacijama. Riječ je o komadu koji nikada ne dosadi, a može se nositi na više načina. Bez obzira jeste li tip osobe koja ih preferira, možete ih uklopiti u svaki stil.

Kada govorimo o poslovnim haljinama, obično biramo slip pletene modele koje slažemo na duge čizme i kapute. Tako imamo kombinaciju koja je elegantna i jednostavna i koja će se uklopiti u poslovni dress code. Osim toga, to je outfit u kojem bez problema nakon posla možemo otići na večeru ili event.

Ove zime naglasak je na slip pletenim haljinama dugih rukava o kojima smo već pisali. No, za one koji žele oversized modele, predlažemo dugu haljinu košulju koja se može nositi na čizme, tenisice, ali i na traperice. Ako pak želite poslovnoj haljini dati dozu razigranosti, onda je iskombinirajte na uske traperice ili pak tajice.

Za večernje poslovne kombinacije, predlažemo tip poslovne haljine na svjetlucave hulahupke i salonke preko kojih prebacite dugi kaput i imate glamuroznu kombinaciju. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o basic komadu koji se nosi na sve. Naši favoriti su u neutralnim, ali i vibrantnim koloritima, za svakog po nešto. U nastavku izdvajamo naše favorite u kojima su obuhvaćeni modeli za svaki modni stil.

Zara
cos
cos
H&M
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
EMILIA WICKSTEAD
GUCCI
mango
mango
mango
massimo dutti
H&M
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
MAX MARA
BURBERRY
CHRISTOPHER KANE
CHLOÉ
zara
zara
zara
zara
Zara
Zara

Foto: Zara, Mango, COS, Massimo Dutti, Mytheresa, Instagram (@rosiehw, @vi_bogodist, @negin_mirsalehi).

Učitati još
Zatvori