Style inspo: Dugi kaputi koje kombinirate na sve outfite
Style inspo: Dugi kaputi koje kombinirate na sve outfite

Style inspo: Dugi kaputi koje
kombinirate na sve outfite

Moda je fluidna i brzo se mijenja, pa smo tako iz sezone u sezonu svjedoci novih trendova. Pa su tako trenutno u modi vibrantne boje, razigrane šarene kombinacije i razni uzorci. No, ponekad nam se jednostavno ne isplati ulagati u trendi komade jer ih nemamo priliku često nositi, pa u tom smislu želimo uložiti u klasik komade koji možemo nositi na sve. Vodimo se poznatom izjavom kultne dizajnerice Coco Chanel ‘manje je više’, a komad koji se apsolutno uklapa u takvu filozofiju je dugi kaput.

Dugi kaput kao sinonim elegancije s urbanim pomakom

Kaputi imaju dugu modnu povijest i nose se generacijama. Možemo sa sigurnošću reći kako je ovo komad koji nikada nije izašao iz mode. Mijenjali su se trendovi u smislu modela kaputa pa su se u nekim sezonama nosili kratki, u nekima dugi. No, kaput kao komad su nosio uvijek. Bogatstvo ovog modnog detalja je to što je iznimno funkcionalan i ugodan.

Kao takvog, možete ga kombinirati na sve outfite i izgledati dotjerano. Poslovni outfiti su idealan odabir ako volite nositi kaputi, no prema novim trendovima, dugi kaput možete kombinirati i na trenirke. Bilo da volite ulagati u basic komade ili trendi detalje, dugi kaput mora pronaći mjesto u vašoj garderobi. Inspirirajte se svjetskom street style scenom i ovaj komad nosite na razne načine.

Ove sezona naglasak je na bojama i uzorcima. Stoga, ako ste ljubitelji vibrantnih kombinacija odaberite kaput u boji. Predlažemo Kelly zelenu ili ljubičastu koja je hit ove sezone. S druge strane, za one vjerne minimalizmu, dostupni su kaputi u neutralnim i zagasitim nijansama. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer se ove zime nosi sve. Očekuju nas brojni trendovi u novoj godini, no sa sigurnošću možemo zaključiti kako je dugi kaput vječan ulog.

Učitati još
Zatvori