7 savršenih: Glamurozne čizme iznad koljena
7 savršenih: Glamurozne čizme iznad koljena

7 savršenih: Glamurozne
čizme iznad koljena

Bliže nam se blagdani, a to u modnom smislu znači samo jedno – uložiti u glamurozne komade koji će osvježiti naše blagdanske kombinacije na pravi način. Da biste imali izgrađeni modni stil, potrebno je uložiti u modne detalji koji će vas osvježiti.

Ponekad je dovoljan jedan modni detalj da bi bilo koja kombinacija izgledala glamurozno. Nama se ove zime posebno sviđaju čizme iznad koljena i u nastavku izdvajamo 7 savršenih modela.

Čizme iznad koljena su glamurozni ‘it’ zimski komad

Čizme iznad koljena imale su razdoblja veće i manje popularnosti. Ove zime vratile su se u modni fokus i moramo priznati kako nam se itekako dopadaju. Jednostavno ih je nositi i kombinirati, a svojim izgledom svakom outfitu će dati ‘ono nešto’.

Kada govorimo o bojama, uvijek posebno izdvajamo duge crne jer je to klasik koji je uvijek moderan. No, za one nešto hrabrije koji žele vibrantne zimske kombinacije, u ponudi su čizme iznad koljena u raznim bojama.

Modne kombinacije za party blagdane

Ovih blagdana nakon pune tri godine živimo bezbrižno. Gradovi su puni događaja, evenata i raznih proslava za koje se potrebno posebno dotjerati. Čizme iznad koljena možete kombinirati na gotovo sve.

Za večernji outfit predlažemo oh na mini haljine, a možete ih nositi na skinny jeans i oversized košulje. Za dnevne kombinacije ih predlažemo na traperice, pulover i dugi kaput kako biste dobili elegantnu kombinaciju. Što god odabrali, nećete pogriješiti, a mi u nastavku izdvajamo 7 savršenih čizama do koljena.

JIMMY CHOO
mango
mango
PARIS TEXAS
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, Mytheresa

Učitati još
Zatvori