Omiljene Birkenstock natikače u kućnom izdanju za hladne dane
Omiljene Birkenstock natikače u kućnom izdanju za hladne dane

Omiljene Birkenstock natikače u
kućnom izdanju za hladne dane

Birkenstock natikače danas su jedan od najprepoznatljivijih i najpopularnijih modela obuće koji je svoje mjesto pronašao u (gotovo) svakoj garderobi. Ako se već ne nalaze u vašem ormaru, ove ćete ih sezone zasigurno dodati na svoju modnu shopping listu. Iako smo ih tijekom ljetnih dana navikli viđati gdje god se okrenuli, a među njihovim obožavateljima nalaze se svi od hollywoodskih zvijezda i modnih trendseterica do naših baka, ove godine Birkenstock natikače ćemo nositi i tijekom najhladnijih zimskih mjeseci.

Za sezonu jesen/zima, prepoznatljivi Birkenstock modeli transformirali su se iz najpopularnijih natikača u najpoželjnije papuče.

Birkenstock natikače u zimskom teddy izdanju

Unazad nekoliko sezona, Birkenstock je posebnu pažnju posvetio kreiranju zimskim kolekcijama u kojima su donijelo novo i neočekivano izdanje svojih popularnih modela. U Birkenstock kolekciji za zimsku sezonu kao najpoželjniji modeli izdvojili su se natikače koje bismo rado nosili u kućnoj atmosferi.

Iako je nova kolekcija donijela pregršt odličnih modela, jedan se istaknuo kao apsolutni favorit. Riječ je o kultnom modelu Arizona natikača čije novo izdanje dolazi u bež boji i u neodoljivom teddy izdanju od toplog i ugodnog shearlinga. Baš poput omiljenog teddy kaputa – nove Arizona natikače zagrijat će i najhladnije noge ove zime.

Uz omiljene Arizona natikače, Birkenstock je u novoj kolekciji predstavio još jedan shearling model. Riječ je o malo zatvorenijem modelu – Boston klompama koje su jednako udobne i tople!

Najpoželjnije Birkenstock modele koje ćemo nositi ove zime, otkrijte u nastavku!

Učitati još
Zatvori