Na scenu su stigle nove natikače. Ovaj Birkenstock model najtraženiji je ovoga ljeta
Na scenu su stigle nove natikače. Ovaj Birkenstock model najtraženiji je ovoga ljeta

Na scenu su stigle nove natikače. Ovaj Birkenstock model najtraženiji je ovoga ljeta

Effortless but chic stilska ideologija najbolje prolazi tijekom ljetnih dana. Gradske sparine i visoke temperature sve nas izazivaju da nosimo samo najudobniju, najprozračniju i najpraktičniju odjeću i obuću. Ljeto je idealan timing za kombiniranje udobnih, svestranih i praktičnih odjevnih komada. Lanene setove i haljine već smo proglasili must have komadima za ljeto, a što ćemo obući? Savršen odgovor upravo su natikače, ali ne bilo koje. Birkenstock je već davno postao modni favorit za ljeto kada je u pitanju trendi, ali udobna obuća, a ove su godine prezentirali novi model natikača koji je gotovo svugdje u Zagrebu rasprodan. O kakvom modelu je riječ, saznajte u nastavku.

Mega popularnost natikača

Birkenstock natikače oduvijek su bile udoban i praktičan izbor, ali tek prije par godina su iznenadnom mega popularnošću kultne natikače dobile titulu trendi i stylish modnog komada. Otada su zadobile brojne odane fanove i postale modni klasik koji rado nosimo ljeti, ali i tijekom cijele godine. Birkenstock je pametno iskoristio svoju popularnost i relevantnost na sceni te stalno vrijedno rade kako bi lansirali nove i adaptirane verzije kultnog modela.

Must have izbor Skandinavaca

Ako je effortless i ležeran stil odijevanja vaš plan za ljeto, Birkenstock natikače će biti idealan modni saveznik. Favorit su kod Skandinavaca, a znamo da je njihov stil izuzetno stylish, moderan i inovativan. Oni ih najčešće nose u kombinaciji s lanenim hlačama i pamučnim T-shirtovima ili maxi lepršavim haljinama za elegantan, ali opušten look. Osim toga, Skandinavci natikače vole nositi i za posao kao i odlazak na plažu.

Novi Birkenstock Uji model

Pored kultnih Arizona i Boston natikača, na modnu scenu je stigao novi atraktivni Birkenstock model. Riječ je o Uji modelu koji je moderna adaptacija popularnih Boston natikača. Karakteriziraju ga 2 podesiva remena s čičkom, a dizajn idealno spaja sportski i svakodnevni stylish izgled. Uji natikače dolaze u neutralnim i pastelnim nijansama. Sve ih izdvajamo u nastavku.

Foto: Birkenstock, Instagram (@inesisaias )

Učitati još
Zatvori