Čupave Birkenstock natikače koje su ovih dana zaludile svijet

Čupave Birkenstock natikače koje su
ovih dana zaludile svijet

Koliko su Birkenstock natikače obožavane u proljetnoj, a naročito ljetnoj sezoni, više nije potrebno ni dodatno isticati. O njima svaka žena i muškarac imaju mišljenje, no ono što je neosporno jest to da se publika obožavatelja Birkenstock natikača iz godine u godinu sve više povećava. Volimo ih zbog udobnosti, ležernosti, klasike, bezvremenosti… Naučili smo ih kombinirati uz sve i svašta, u njima uživamo kod kuće, obavljamo svakodnevne obaveze po gradu ili jednostavno uživamo u slobodnim trenucima…

Birkenstock je tako postao neizbježan brend, a fokus je naročito na ljetnoj sezoni kada su Birkenstock modeli i najprodavaniji. No, nema razloga zašto u njima ne bismo uživali i u zimskoj sezoni, a dokaz tome je i najnovija Birkenstock kolekcija toplih natikača koje nam djeluju kao da nam uz njih nikad više neće biti hladno za noge.

Birkenstock tople natikače za zimu 2021.

Birkenstock je predstavio svoje tople, podstavljene shearling natikače, koje dolaze kao interpretacija kultnih klasika brenda. To su uglavnom Boston i Arizona modeli s prepoznatljivom anatomskom konstrukcijom, no sada dolaze u novom, toplom i tako cozy zimskom ruhu!

Ne sumnjamo da će postati istinski zimski favoriti, pa smo za vas u nastavku izdvojile hit modele iz ove male zimske kolekcije, a sve ih pronaći i kupiti možete ovdje.

Foto: Birkenstock

Učitati još
Zatvori