Street style inspo: Oversized blejzer za stylish proljetni outfit
Street style inspo: Oversized blejzer za stylish proljetni outfit

Street style inspo: Oversized blejzer za
stylish proljetni outfit

Postoje neki statement komadi koji nikada ne izlaze iz mode. Iako se nalazimo u razdoblju brze mode i izmjene trendova na tjednoj bazi, ipak su neki modni detalji preživjeli sve modne promjene. Riječ je o statement komadima koji se mogu nositi i kombinirati na sve i u njih vrijedi uložiti. Dolaskom novih proljetnih kolekcija, razmišljamo koje ćemo sve novitete kupiti, no u moru izbora, najviše se nameće oversized blejzer.

Oversized blejzer kao dio svakodnevnog outfita

Blejzer ima dugu povijest i nekada je bio isključivo muški odjevni predmet i dio poslovne garderobe. No, kako se moda mijenja, tako je i blejzer postao must have komad bez obzira na to kako ćete ga kombinirati. Predlažemo ga nositi na casual, ali i večernje kombinacije.

Lijepo će se uklopiti na traperice i bijele košulje, no ovaj blejzer možete kreirati na tenisice i trenirke. Osim toga, možete ga nositi i za večernje glamurozne kombinacije, a može biti i dio poslovne garderobe.

Kada govorimo o bojama, naglasak je na upečatljivim ili zagasitim nijansama. U modi su osobito pješčani tonovi čije modele ima The Frankie shop. Ako ste ljubitelji jednostavnih outfita, onda predlažemo neutralni model koji se lako kombinira.

S druge strane, ako želite zablistati u vibrantnim koloritima, možete odabrati model u upečatljivoj nijansi u kojoj ćete se istaknuti. Kako nositi oversized blejzer možete pogledati na fotografijama ulične svjetske mode koje će vas inspirirati.

Učitati još
Zatvori