7 savršenih: Pletene haljine koje nosimo ovog ljeta
7 savršenih: Pletene haljine koje nosimo ovog ljeta

7 savršenih: Pletene haljine
koje nosimo ovog ljeta

Kada govorimo o modni trendovima za ljetnu sezonu, haljine su apsolutni ključni komad koji svi imamo u ormaru. Bilo da je riječ o dugim oversized modelima ili slip haljinama što god odabrali nećete pogriješiti kako biste imali savršenu ljetnu kombinaciju. Ovog ljeta, od svih modela haljina, osobito bismo izdvojili pletene haljine kao IT komad sezone. Moda se brzo mijenja, a samim tim dolaze i novi trendovi. No, kada su haljine u pitanju možemo govoriti o klasicima koji su uvijek poželjni i koje je lako kombinirati.

Pletene haljine za savršene ljetne dane

Ljeti smo opušteni i provodimo vrijeme na godišnjim odmorima. U tom smislu biramo i odjeću koju ćemo nositi kako bi se dobro osjećali u istoj. Želimo biti dotjerani za casual dnevne kombinacije, a također želimo biti glamurozni za večernji look, bilo da je riječ o večeri uz more ili noćnom izlasku. Pletena haljina je komad koji je odličan izbor za oba outfita. Za dnevni look predlažemo je nositi na ravne sandale u kombinaciji s popularnim cekerom. Osim toga, pletena haljina je odličan izbor ako se želimo dotjerali za plažu ili idemo na beach party jer će se savršeno uklopiti preko badića. Za večernje kombinacije predlažemo je nositi u kombinaciji sa sandalama na petu i mini torbicom.

Večernje kombinacije uvijek dodatno možete upotpuniti s odabirom statement nakita i tako dati dozu glamura. Pletena haljina je komad s kojim nećete pogriješiti jer je zaista možete kombinirati na više načina. Krojevi su razne, bilo da volite slip ili oversized kroj, možete odabrati ono što vam se sviđa. Ova sezona u znaku je jarkih boja, stoga predlažemo pletene haljine u boji. No, za one vjerne minimalizmu prisutne su i nešto zagasitije boje koje će savršeno uklopiti za ljetni outfit. U nastavku donosimo 7 savršenih najljepših pletene haljine iz aktualne ponude brendova koje volimo nositi.

Anna Kosturova
Isabel Marant
Mango
Prada
Pull & Bear
Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, Pull & Bear, Mytheresa

Učitati još
Zatvori