Najtopliji kaputi i jakne koji će vas grijati u ove sniježne dane
Najtopliji kaputi i jakne koji će vas grijati u ove sniježne dane

Najtopliji kaputi i jakne koji će vas
grijati u ove sniježne dane

Prvi ovogodišnji snijeg je pao što znači da nam je prava zima pokucala na vrata. U ovakvim vremenskim uvjetima najradije bismo se zavalili na trosjed, pokrili dekicom i grijali uz vatru i cozy atmosferu. Ipak, radni je tjedan i posao ne pita pa izaći iz kuće ipak moramo. Zato je ključno kako ćemo se odjenuti za ove vremenske (ne)prilike. Topli džemperi, kape, šalovi i rukavice neizbježan su izbor ovih dana. Ipak, najvažniji komad koji će vam osigurati sigurnu toplinu su prave tople zimske jakne.

Tople zimke jakne uz koje zime nema

Jednom kad smo se naoružali najdebljim odjevnim predmetima iz ormara, na red dolaze tople zimske jakne. Osim što želimo da nas grije, želimo jasno i da u jakni izgledamo lijepo. Trend koji već nekoliko godina vlada hladnim danima je teddy kaput. Ikonični proizvod brenda Max Mara svakako nam je na wish listi, ali i drugi brendovi počeli su kopirati njihov patent. Iako nam je Max Marin omiljen, i ostali teddy kaputi izgledaju odlično. High street brendovi rade sve vjerodostojnije kopije koje postaju odlične alternative onom “pravom”.

Osim teddy kaputa koji su oversized stila nose se i vuneni kaputi s krznom oko vrata koje biramo za nešto finije kombinacije. S pojasom oko struka ili bez, ovakvi kaputi su vječni klasik koji traje godinama. Osobito kada je to izbor u neutralnim bojama – crnoj, bež ili sivoj.

Sudeći po izboru high street brendova, ali i onih iz visoke mode, u fokusu su ove zime pernate duge jakne. Što dulja i što više oversized trenutni je trend koji nam, budimo iskreni, sasvim odgovara. U ovakvim jaknama cozy osjećaj je zagarantiran, a zima teško da će probiti do naše kože. Osobito kada im dužina seže do polovice listova. Tu su modeli s kapuljačom i bez, uz dodatak krzna ili bez njega. Usudili bismo se reći kako je ove sezone manje više, a to znači da je sve manje i manje modela puffer jakni u kombinaciji s krznom. Što i nije loše jer se možemo igrati s oversized šarenim šalovima koji su trenutno hit.

Naš izbor najboljih toplih zimski jakni pogledajte u nastavku.

YVES SALOMON
Vince
Stella McCartney
Max Mara
Max Mara
Max Mara
Massimo Dutti
Zara
Zara
MANGO
MANGO
PROENZA SCHOULER
Zara
Zara
Massimo dutti
Weekend Max Mara
Massimo Dutti
Moncler
Zara
Zara
Weekend Max Mara
Massimo Dutti
Moncler
H&M
H&M
Zara
Moncler
H&M
H&M
H&M
Zara

Foto: My Theresa, Moncler, Massimo Dutti, Weekend Max Mara, H&M, Zara, Mango Instagram (@lovisabarkman, @mariakragmann)

Učitati još
Zatvori