Sve trendi rukavice koje će vas grijati ove zime
Sve trendi rukavice koje će vas grijati ove zime

Sve trendi rukavice koje će vas
grijati ove zime

Zima nam je ozbiljno pokucala na vrata pa smo na veliko izvadili Uggsice, duge puffer jakne, teddy kapute, kape, šalove… Rukama je također postalo zima pa smo posegnuli i za rukavicama koje će nam grijati ruke. Najčešći izbor su nam kožne crne koje su uvijek modna klasika, ali koje su vrlo nemaštovite. Upravo su rukavice idealan modni dodatak s kojim se možemo igrati i s kojim možemo osvježiti sve svoje modne lookove. Od dugih, kratkih, pletenih, kožnih, dlakavih, vunenih, kašmir, u bojama… Izbora je pregršt pa smo vas danas odlučili malo inspirirati da potaknete stilista u sebi, probudite maštu i nabavite nove rukavice za ovu zimu.

Ove zime nose se neobične rukavice koje će vas grijati, ali i fancy rukavice koje će dati potpuno drugačiji dojam vašem večernjem looku s haljinom bez rukava. Tu su zato duge rukavice koje sežu do polovice nadlaktica u stilu Audrey Hepburn. Prozirne, plišane, s dodatkom točkica, mašnica i štrasa – moramo reći da smo pronašli zaista interesantnih komada.

Osim njih pregršt je toplih rukavica uz koje će vaše ruke u šetnji Adventom biti tople. Nas su oduševili komadi u stilu teddy kaputa te modeli u stilu Ugg čizmi uz koje zasigurno nema zime. Radi se o rukavicama koje su podstavljene pravom vunom te obučene u brušenu kožu. Tu su također lijepi modeli kožnih elegantnih rukavica, ali u malo neobičnijim bojama. Crvena, patlidžan ljubičasta, zelena, bordo i plava. Boje koje u čas podignu zimsku kombinaciju kojom prevladavaju, budimo iskreni, neutralne boje. Koje smo sve trendi rukavice pronašli na internetu donosimo u nastavku.

Fancy rukavice

Učitati još
Zatvori