Trendi modni detalji koje ćete poželjeti nositi odmah
Trendi modni detalji koje ćete poželjeti nositi odmah

Trendi modni detalji koje ćete
poželjeti nositi odmah

Neodoljive minimalističke linije, spoj klasičnog i modernog dizajna, sa statement detaljima, čine ovu liniju mladenačkom i neodoljivo trendy. On je roker, zabavan, nestašan i brz. Mladić koji voli brzinu i statement detalje, a koji su preneseni i na buduću IT torbu, snažnu i modern, nazvanu muškim imenom, Rodeo.

Torba koja će upotpuniti svaki outfit

Sa svojom odvažnom i savršeno glatkom obrađenom kožom, pruža ženstven, mekan i nježan osjećaj u ruci. Upotpunjena reljefnim logotipom kuće i prošivenim mekim detaljima, koji neodoljivo podsjećaju na Francuski kolačić Ecler, stvara razigrani pokret i čini liniju prepoznatljivom. Jednostavan i neposredan pristup unutrašnjosti torbe daje dvostruki patentni zatvarač za lakše otvaranje i zatvaranje torbe.

Unutarnji pametni raspored s dva otvorena džepa, jedan s prednje i jedan sa stražnje strane, svojom funkcionalnošću i praktičnosti ostavlja dovoljno prostora za osobne stvari, bilo da ju nosite preko dana ili večeri. Na bočnim stranama ukrašena je prepoznatljivim Lancel kožnim trakama, a osim ručkica, krasi ju i rameni pojas podesiv po dužini.

Torba je izrađena u Italiji od prvoklasne juneće kože obrađene u Italiji. Rodeo de Lancel dolazi u tri veličine S, M I L , te u bojama crna, snježno bijela, lavanda I granit. Lansiranje Rodeo linije u Boutique Lancel održat će se 15. Prosinca 2022. U 12h

Učitati još
Zatvori