Šalovi koji će nas grijati u hladnim jesenskim danima
Šalovi koji će nas grijati u hladnim jesenskim danima

Šalovi koji će nas grijati u
hladnim jesenskim danima

Listopadska jutra nerijetko su hladna i maglovita. Često nam se čini da se u jednom jesenskom danu promijene sva četiri godišnja doba. Točnije, kada ujutro izađemo iz kuće uvijek nam je hladno, dok poslijepodne kada se vraćamo nam je toplo. Upravo promjena vremena kroz dan nam zadaje muke po oblačenju svako jutro. Ponekad nam se čini da nikada ne možemo pogoditi pravu modnu kombinaciju. No, zapravo je stvar u layering-u odjeće.

Možemo reći kako je slojevito odijevanje ključ jesenskih kombinacija, a neizostavan modni dodatak svakog slojevitog odijevanja jest šal. Šalovi se najčešće ističu kao najtopliji modni dodatak koji nam daje ultimativni cozy osjećaj. Veliki i topli šalovi rezervirani za najhladnije zimske dane, a u jesenskim danima utoplit će nas šalovi koji su idealni za prijelazno razdoblje.

Šalovi koji su rezervirani za jesenske dane

Šalovi su idealni za sve modne kombinacije, a istovremeno zadržavaju toplinu i grijat će vas tijekom cijelog dana. Od jednobojnih do onih s kariranim uzorkom šalovi se ističu kao it komad za prijelazno jesensko razdoblje, a idealni su za hladna jutra kada nam je prijeko potrebna doza cozy osjećaja. Oni će podići svaki styling i ubaciti malo dinamike u bilo koji jesenski look.

Bez obzira volite li jednobojne ili šalove s uzorkom, mi smo za vas pronašli pregršt opcija. Sve ih možete pronaći u nastavku, a sigurni smo da ćete pronaći svoj novi favorit za jesensku sezonu.

Arket
Arket
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Urban Outfitters
Urban Outfitters
Urban Outfitters
Acne Studios
Acne Studios
Acne Studios
Acne Studios
Acne Studios
Acne Studios
Acne Studios

Foto: Instagram, Arket, Urban Outfitters, Acne Studios, H&M

Učitati još
Zatvori