Bridal manikura: Bijeli i french nokti su prošlost, ovo je omiljeni trend modernih mladenki
Bridal manikura: Bijeli i french nokti su prošlost, ovo je omiljeni trend modernih mladenki

Bridal manikura: Bijeli i french nokti su prošlost, ovo je omiljeni trend modernih mladenki

Svake godine pojave se novi trendovi za nokte, a mi ih volimo istraživati. Kako biste održavali lijep izgled noktiju i istovremeno bili u trendu, važno je biti informiran, posebno kada su u pitanju aktualni trendovi manikura. Ako ste poput nas, vjerojatno se nikada ne možete odlučiti kada je riječ o odabiru nove boje ili novog oblika. Srećom, postoji mnogo mogućnosti da se inspirirate najpopularnijim stilovima noktiju.Zaboravite na nude, bijele i french nokte za vjenčanje: Sve trendi djevojke biraju ovu manikuru

Glazed donut i chrome nokti sve su češći odabir mladenki

Trendovi u svijetu manikura dolaze i prolaze, ali 2022. godina bila je ključna za trendove noktiju. Stilovi koji su zasigurno napravili pravu senzaciju prošle godine su manikure koje je popularizirala Hailey Bieber. Chrome nokti i glazed donut manikura s kojima je manekenka i poduzetnica debitirala na Met Gali i zaludjela sve žene svijeta. Poslužila je kao inspiracija svima, pa i brojnim mladenkama. Zbog svog elegantnog izgleda chrome i glazed donut manikura zamijenili su klasičnu francusku manikuru, mliječne i nude nokte koje su do tada bile jedina opcija za poseban dan. Odabir manikure za vjenčanje vjerojatno vam nije toliko bitna stvar kao druge stavke na za pripremu vjenčanja, ali je nešto što je neizbježno u cjelokupnom bridal looku.

Dizajn koji izgleda vrlo luksuzno, kreirala je slavna umjetnica za nokte Zola Ganzorigt. Ima bogatu mliječno-bijelu bazu sa sjajnim sedefastim završetkom, što ga čini savršenim stilom za vjenčanja. Bez obzira jeste li mladenka ili gost u potrazi za trendovskom idejom za vjenčanu manikuru dostojnu Instagrama, ovu viralnu senzaciju svakako vrijedi isprobati, ako već niste.

DIY glazed donut nokti

Naš favorit su definitivno glazed donut nokti, a pronašli smo jednostavan DIY tutorial ako ih želite isprobati sami. Prvo vam je potreban lak za nokte u bilo kojoj svjetlijoj nude nijansi, kao i onaj koji je potpuno proziran. Obavezno pomiješajte ta dva laka za nokte na pladnju jer je to ključ da lak bude što transparentniji. Nakon toga potreban vam je shimmer prah koji daje chrome efekt. Malom spužvastom četkicom utrljajte prah preko nokta. Spužvastu četkicu sigurno imati u nekoj make up paleti. Uvijek su nas nervirale, a u ovom će slučaju savršeno poslužiti. Četkicom nanesite sjajni top coat preko toga i imate nokte koji podsjećaju na glazed donut.

Učitati još
Zatvori