Manikure za jesensko vjenčanje kojima smo bez razmišljanja rekli „DA“
Manikure za jesensko vjenčanje kojima smo bez razmišljanja rekli „DA“

Manikure za jesensko vjenčanje kojima smo
bez razmišljanja rekli „DA“

Što se nas tiče, granica ne postoji kada je u pitanju inspiracija za manikure za jesensko vjenčanje. Ljeto nam se bliži kraju, a žarke i vibrantne boje mijenjamo zagasitijima i neutralnijima. Najčešće tražimo nešto posebno, a opet jednostavno. Ipak, ove ćemo jeseni nositi sve po malo – od jednostavnih, prozirnih boja do žarkih nijansi.

Ipak, nude nijanse nekako su se same po sebi nametnule kao ‘it’ vjenčana manikura s kojom ne možete nikada pogriješiti. No usudite se eksperimentirati i odabrati onu koja će odgovarati vašoj temi. Na prvi pogled može se činiti  da je odabir prave manikure jednostavan, ali nije lako pronaći pravu nijansu koja bi pristajala vašem podtonu kože, stoga birajte pomno.

Usudite se eksperimentirati

S obzirom na aktualne trendove koji nas svakodnevno inspiriraju zahvaljujući društvenim mrežama, ne iznenađuje da smo postali puno odvažniji i spremniji isprobati neke trendove koje inače možda ne bismo nosile.

Kada su u pitanju manikure za vjenčanje, postoji nekoliko klasičnih nijansi koje se često koriste. Jedna je mliječno ružičasta nijansa, kao i OPI Put It In Neutral, koji je savršena ravnoteža između bež i baby roze, te OPI Bubble Bath – prozirna ružičasta. No postoji i mnoštvo drugih nijansi koje možete izabrati – primjerice nježno plava ili boja lavande koje djeluju moderno, ali su još uvijek savršene za poseban dan.

Međutim, nema salona u kojem posljednjih tjedana nije tražena ta glazed donut manikura. Nježna, minimalistička i upečatljiva, idealan je odabir za vjenčanje.

I dok vam boja laka za nokte možda nije pri vrhu popisa za pripremu vjenčanja, isplati se posvetiti malo vremena i odabrati „svoju boju”. Kako god da se okrene, postoje manikure koje će vam se zasigurno svidjeti. Pronašli smo najpoželjnije trendove za jesensku sezonu.

Za one koji igraju na sigurno

Tu su nježne nijanse roze i bijele boje, kao i klasična francuska manikura.

Manikura u kojoj ćete sigurno zablistati 

Šljokice na noktima i kromirani završetak odličan su odabir za dan kada želite zablistati.

Jesenske boje

Ako ste odvažnije, odaberite jarke boje koje će usmjeriti sve poglede prema vjenčanom prstenu.

Francuska manikura s pomakom

Riječ je o moderniziranoj varijanti francuske manikure pri čemu se umjesto bijelih vrhova, nanosi boja prema želji. Isto tako, možete se odlučiti za obrnutu francusku manikuru te obojiti korijen nokta umjesto vrhova.

Mala umjetnička djela

Za wow-efekt možete odabrati malo drugačiju manikuru. Ove su nas jednostavno oduševile.

Nešto plavo

Plava boja odlično pristaje uz bijelu vjenčanicu pa je ona ujedno i dobar odabir za poesban dan. Osim nje, možete se odlučiti i za boju lavande.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori