Beauty insajderice su presudile: Kratki nokti će ove jeseni biti hit
Beauty insajderice su presudile: Kratki nokti će ove jeseni biti hit

Beauty insajderice su presudile: Kratki
nokti će ove jeseni biti hit

Dugi nokti naprosto nisu za svakoga i to je skroz okej. Kratki nokti, pritom, mogu izgledati vrlo elegantno i sređeno ako se o njima brinemo. Dok god ih oblikujemo, lakiramo i brinemo o kožici oko njih, oni će biti savršen modni dodatak uz sve modne kombinacije.

Kratkim noktima izvrsno stoje tamnije nijanse lakova, a one su i idealne za jesen. Također, činjenica je da je s njima mnogima lakše funkcionirati. Naravno, žene koje imaju duge nokte s njima rade sve jer su navikle, ali ako ste novi u svijetu manikura, možda da krenete s kraćim opcijama.

Također, beauty insajderice su ove sezone potvrdile kako se mnogi vraćaju kratkim noktima, a influencerice poput Sofie Richie i Selene Gomez biraju upravo takvu dužinu za svoje hit manikure.

Manikure za kratke nokte mogu biti jako elegantne

Baš kao i s dugim noktima i s kratkima možete birati oblik. Njega ćete, naravno, prilagoditi obliku svojih prstiju. On može biti kockast, sa zaobljenim rubovima ili potpuno zaobljen. Za početak možete eksperimentirati dok ne nađete onaj savršen za sebe.

Kratki nokti, također, odlično stoje onima s dugim elegantnim prstima. Ako ste među tim sretnicama, jasno vam je da vam ne trebaju dugi nokti koji će vam prste još dodatno izdužiti. Vaše ruke izgledat će prekrasno i uz pogođenu kratku manikuru. Naravno, prije toga morate pravilno i dubinski njegovati nokte i kutikulu.

Ako, pak, želite nail art i to je moguće na kratkim noktima. Ako imate veću ploču nokta, prilično smo sigurni da ih vješta kozmetičarka može ukrasiti kako god želite. Iako se čini da je jesen vrijeme za povratak u ozbiljnost, mi pitamo zašto ne biste baš sada probali nešto novo.

Zašto baš za jesen ne biste isprobali kratku manikuru? Paleta boja koju možete koristiti je toliko bogata da se bojimo da ćete jedva izabrati nijansu. Naravno, uvijek ih možete i kombinirati. Ove jeseni, pak, dogodilo se nešto neobično s nail trendovima. Žene ove godine ne posežu samo za tipično jesenskim bojama. Među najpopularnijima je trenutno matcha zelena nijansa kao i sve moguće boje, ali u mliječnim varijacijama. U nastavku donosimo najbolje jesenske manikure za kratke nokte.

Učitati još
Zatvori