4 boje laka za nokte koje nosimo ove zime: Neke su nas baš iznenadile
4 boje laka za nokte koje nosimo ove zime: Neke su nas baš iznenadile

4 boje laka za nokte koje nosimo ove zime:
Neke su nas baš iznenadile

S obzirom na fantastične poraste brojki pregleda videa s temom noktiju, kao i njihovih pretraga na Googleu, lako je zaključiti kako su manikure postale jedan od najvrućih “asesoara”. Neupitno, postale su i, poput parfema, ne samo izraz osobnog stila već i svojevrsna ekstenzija osobnosti.

Zima nam ne donosi revolucionaran izbor lakova za nokte, već je pomalo u skladu s “Božićnim” trendovima u očekivanoj paleti boja. Ipak, očekuju nas lijepe nijanse crvene i zelene boje…

Gledamo li o kojim nijansama se najviše priča, tu su neupitno i zemljani tonovi poput duboke mahagonij smeđe i boje čokolade, koje daju dojam prirodne elegancije, bok uz bok srebrnoj i kromiranom efektu koji lijepo naglašavaju drugu stranu kovanice trendova – futuristički duh sezone.

Nokti u modnom ruhu

Modni trendovi, barem u odabiru boja, ove sezone se lijepo poklapaju s onima na području manikure. Naime, crvena je IT boja zime, a nedaleko od nje je i najljepša bordo nijansa, taman između crvene nijanse trešnje i boje crnoga vina. Obje nijanse su itekako viđene na pistama za aktualnu sezonu, a uz nokte u istoj boji, daju fantastičan monokromatski look.

Napopularnije zimske manikure ove godine

1. Trešnja i jabuka crvene
2. Bordo
3. Maslinasta i zelena boje šume
4. Nokti s efektom kroma

Trešnja i jabuka crvene

Crvena je ove sezone dominirala modnim pistama, a kao takva je postala i must have bojom za nokte. Crvena je fantastična za sve koji žele imati akcent boje na sebi, oblače li se inače u crnu i zemljane tonove, a jednako tako je i jedna od elegantnijih nijansi za nositi. Manikura u nijansi crvene trešnje ili crvene jabuke najpopularniji su izbor ove zime. Uz to, pristaje jednako dobro na dugim koliko i na kratkim noktima, a upravo su kratki nokti nekako rastući ovosezonski trend.

Bez obzira na ovu zimu, složit ćemo se kako su ove nijanse crvene dobar izbor baš za svaku sezonu, pa uložite li sada u fantastičnu crvenu nijansu kvalitetnog laka za nokte – vjerojatno ćete je nositi i cijelu 2024. godinu.

Bordo

Uz crvenu, rekli bismo da se bordo istaknula kao boja jeseni – koja će definitivno ostati jednako popularna kroz zimu. Naime, ljepota ove boje jest ta da varira u pregršt nijansi koje je lako prilagoditi svom stilu. Bilo da je to boja marsala vina, trule višnje ili nešto treće… Lako se mijenja dodavanjem bijele ili crne, kao i plave ili žute, pa varira od više ljubičastih podtonova do onih koji vuku na narančasto, bile tamnije ili svjetlije…

Bordo nijansa je, uz crveni lak, svakako najelegantniji odabir laka za nokte za kojega bismo nadodali i da je više sofisticiran od crvene klasike. Uz njega nokti, pa i ruke, naprosto izgledaju vrlo chic!

Maslinasta i zelena boje šume

Nijanse zelene nosile su se kroz cijelu ovu godinu. Predominantno u nijansi avokado koja ima lagano žućkasti podton te u nijansi matcha, koja je lijepa, pastelna zelena. Ipak, dolaskom jeseni, pa i zime, prikladne zelene nijanse postaju sve zagasitije i tamnije. Ove zime, kao zapravo i svake druge, popularan je odabir smaragdno zelene boje koja tijekom blagdana praktički postaje nijansa koja se smatra neutralnom. Vrlo je efektna, iako suptilna i neupadljiva, a zgodan je odmak od očekivane crvene nijanse. Ipak, pričamo li o aktualnim trendovima, ove zime birajte maslinasto zelenu boju te zelenu boju šume.

Maslinasta zelena je vrlo chic odabir za sve žene koje ne vole klasično ženstvene boje lakova za nokte. Pritom jednako kul efekt ima na svim tonovima kože te na kratkim i dugim noktima. Upadljiva, lagano mutirana, ali svakako efektna zelena koja asocira na boju crnogorične šume jedan je od popularnijih izbora ove zime. Jednako kao i krokodil i lovačka zelena, koje nekako odgovaraju minimalističkom trendu i imaju skupi prizvuk. Uz to, nisu očekivan izbor za zimske manikure

Zimske manikure s efektom kroma

S druge strane, pričamo li o manikuri koja je potpuno oprečna od navedenih, ali može biti vrlo ženstvena, koliko i vrlo upadljiva – to je neupitno manikura s efektom kroma. Iako njega ne možemo nazvati bojom laka za nokte, krom efekt dobivamo trljanjem praha po željenoj boji laka za nokte, a fiksiramo ga prozirnim nadlakom.

Pogodili ste, glazed donut nokti ne idu nigdje čak ni za zimu. Za Božićnu verziju ovoga trenda dovoljno je efekt kroma staviti povrh smaragdno zelene ili crvene boje laka za nokte… No želite li efekt kroma iskoristiti za naglasiti futuristički/motoristički stil ili sve inspirirano digitalnom sferom – isprobajte efekt kroma na pastelnoj ljubičastoj ili plavoj, crnoj i bojama metala.

Foto: Instagram (@sansilt)

Učitati još
Zatvori