Pronašli smo jedan cozy stan na Instagramu koji je ostvarenje naše blagdanske idile
Pronašli smo jedan cozy stan na Instagramu koji je ostvarenje naše blagdanske idile

Pronašli smo jedan cozy stan na Instagramu koji je ostvarenje naše blagdanske idile

Budući da volimo inspiracije za uređenje interijera, pronašli smo jedan stan na Instagramu koji savršeno opisuje blagdansku atmosferu. Shodno atmosferi prvog dana nove godine, danas vas vodimo u jedan miran cozy stan koji je naš savršen izbor za sve one koji uživaju u harmoničnoj kombinaciji neutralnih boja, at home feelinga i dizajnerskog sklada.

Happy Home Copenhagen – cozy Journal interijerska fantazija

Iza Instagram profila @happyhomecopenhagen,  nalazi se jedna interijerska poslastica koja je naš odabrani home of choice za lijeni blagdanski period koji je pred nama. Stan čija je vlasnica Katharina, skandinavka, koja jednostavno dobro i s lakoćom zna voditi igru zvanu home decor. Upravo takav je i stan koji se našao na našem interijerskom radaru kao prvi za 2023. godinu. Stan koji predstavlja savršeni sklad jednog prostora u kojem dominiraju neutralne boje, minimalistički interijer i izrazito puno svjetlosti sinonim je nepretencioznog prostora, u kojem je Katharina postigla savršen interijerski sklad, gdje već na prvi pogled stječete dojam da je nekako sve na svom mjestu.

Glavni fokus ovog idiličnog ambijenta je savršeno stilizirana prostrana kuhinja koja obiluje estetičnim detaljima. Prava sivo-bijela mramorna ploča u kombinaciji s pastelno sivo-zelenim kuhinjskim elementima i zlatnim detaljima natjerala bi i one s najmanje kulinarskog afiniteta da provode vrijeme u ovakvom prostoru. Dojam estetskog sklada upotpunjen je dugačkim drvenim blagovaonskim stolom koji se nalazi u srednjem dijelu sobe predstavljajući sponu između dnevnog boravka i kuhinje. Rušenjem centralnog zida Katharina je postigla da cijeli stan predstavlja jedinstven prostor koji je u potpunosti ispunjen dnevnom svjetlošću.

/ @happyhomecopenhagen /
/ @happyhomecopenhagen /

Visoki plafoni, mala količina pažljivo odabranih detalja i Katharinin osjećaj za harmoniju stvaraju dojam jednog veoma cozy prostora u kojem je u potpunosti postignut ambijentalni i dizajnerski sklad. Za razliku od naših prethodnih odabira u ovom stanu nema mnogo dizajnerskih komada, već u njemu prevladava dosta DIY projekata iza kojih upravo stoji Katharina.

Istu paletu boja prenijela je i u interijer spavaće sobe te kupaonice, tako da cjelokupan stan priča priču koja u fokus stavlja harmoničnu estetiku svedenih kolorita i prirodnih materijala.

/ @happyhomecopenhagen /

*Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram / / @happyhomecopenhagen

Učitati još
Zatvori