Hailey Bieber ‘isfurala’ je veliki jesenski make up trend koji želimo iskopirati
Hailey Bieber ‘isfurala’ je veliki jesenski make up trend koji želimo iskopirati

Hailey Bieber ‘isfurala’ je veliki jesenski make up trend koji želimo iskopirati

Nema sumnje da je jesen stigla. Govore nam to niže temperature, jutarnja magla i mrak koji pada sve ranije. Osim toga, govore nam to i make up trendovi. Šminka je sada tamnija, puder je teži s jačim prekrivanjem, a usne su upečatljivije.

Već smo pisali o nijansama ruževa koje će biti apsolutni jesenski hit. Zvijezda je svakako onaj tamni, boje šljive ili na granici smeđe i crvene. Tradicionalno za hladnije dane biramo tamnije nijanse, a ovismo o podtonovima kože biramo one više crvene ili ljubičaste. One nas podsjećaju na šljive ili kestene, koji su glasnici jeseni.

Hailey Bieber jesenski ruž bira u skladu s trendovima

Trendove pobožno prati i Hailey Bieber, koja ih obično i diktira. Sada se tako, pojavila, s odvažnim tamnim usnama. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj ima minimalno šminke na očima, dok su usne u tamno crvenoj, gotovo smeđoj nijansi.

Lice joj je blistavo, koža naravno prirodna bez teškog pudera. Tako je savršeno iskombinirala ‘clean girl’ estetiku i jesenski trendi ruž. Ovakve nijanse viđat ćemo posvuda. I inače bismo jer su naprosto jesenske, ali sada, pretpostavljamo, još više jer je Hailey Bieber jesenski ruž ‘isfurala’ besprijekorno. Tako je bilo i s glazed donut manikurom koja je i dalje jedna od najtraženijih u salonima.

Prije nekoliko godina ovakve nijanse nosili smo u mat varijantama, no ove godine biramo one sjajne, koje hidratiziraju usne. Tako istovremeno imamo besprijekornu šminku, učinak njegovanja i prirodniji izgled. Usne s takvim sjajnim ruževima izgledaju sočno i meko. Da, trajnost takvih ruževa nešto je kraća od mat ruževa, ali jednostavno nekad u danu popravite ruž i to je to.

Hailey je poznata po svojoj ljubavi prema prirodnom looku pa nije ni čudo da je ovakva njena šminka toliko odjeknula. Ipak, držala se “svojeg”, odnosno sjajnih usana. Njih inače posebno naglašava proizvodom vlastitog brenda. Radi se o prozirnom balzamu koji je obogaćen peptidima.

FOTO: Instagram (@haileybieber)

Učitati još
Zatvori