Ruževi koji će biti hit ove jeseni – 15 nijansi za svaki ten
Ruževi koji će biti hit ove jeseni – 15 nijansi za svaki ten

Ruževi koji će biti hit ove jeseni
– 15 nijansi za svaki ten

Iako još nije službeno počela, mnogi su već debelo u jeseni, a ljeto su ostavili iza sebe otprilike kada su sjeli u auto na povratku s mora. No ako mislite da to znači dolazak tmurnog i dosadnog godišnjeg doba, varate se. Kako sada stvari stoje, jesen će biti šarenija i življa nego ikad i to najbolje pokazuju ruževi za jesen.

Istražili smo trendove i trenutno najtraženije nijanse i nadamo se da ste spremni na odvažne nijanse. Naime, ove jeseni debelo ćemo se odmaknuti od nude i ružičastih nijansi.

Hit ruževi za jesen

Naime, među najtraženijim nijansama su tamno crvena, električna ljubičasta, klasična crvena, te ciglasta u raznim varijantama. Jedina, malo ‘pitomija’ nijansa, a koja se trenutno pojavljuje na ‘trending’ stranicama tražilica i internetskih trgovina je smeđa.

Pitate se kako ćete odabrati pravi ruž za sebe među ovim nijansama? Bitno je znati koji ton i podton kože imate. Možete imati žuti ili rozi podton, a to je najbolje vidjeti na venama na zapešću. Ako se one doimaju zeleno, to znači da imate topli, odnosno žuti podton. Ako su plave, onda imate hladni rozi podton. Ako se vene doimaju i zeleno i plavo, to znači da ste neutralnog podtona.

Ljudi s neutralnim podtonovima mogu izabrati koju god nijansu žele, uz njihov ten sve idu, ali najbolje su mauve i nude nijanse. Oni s toplim podtonovima trebaju se držati toplijih ruževa, dakle, koraljnih i narančastih. Ako imate hladne podtonove za vas su nijanse poput boje šljive ili tamno crvene.

Ova jesen je, čini se, idealno vrijeme da prestanete bježati od jakih i tamnih ruževa. Upravo oni su ove godine najveći jesenski hit. Ako želite osigurati da ruž ne ‘iscuri’ u sitne borice oko usana, njih najprije obrubite olovkom za usne. Možete i lagano popuniti kuteve usana olovkom, to će produljiti trajanje ruža, a i izgledat će urednije. Ruževi za jesen u 15 hit nijansi nalaze se u nastavku teksta.

Učitati još
Zatvori