Hailey Bieber ima novu jesensku verziju glazed donut manikure i želimo ju odmah
Hailey Bieber ima novu jesensku verziju glazed donut manikure i želimo ju odmah

Hailey Bieber ima novu jesensku verziju glazed
donut manikure i želimo ju odmah

Vjerojatno ni sama Hailey Bieber nije očekivala da će jedna njezina manikura izazvati takve reakcije diljem svijeta. Nakon što je osvanula s bijelim, sedefastim noktima, koji su prozvani glazed donut manikurom, nema salona u kojem to nije postao najtraženiji upit. S razlogom, takvi nokti odlično izgledaju uz preplanuli ten, no sada kada se ljetna boja malo isprala, vrijeme je za jesenske manikure.

Hailey kao Hailey, elevirala je glazed donut manikuru te se pojavila s jesenskom verzijom iste. Radi se o čokoladnoj nijansi smeđe boje preko koje je ponovno ta sjajna ‘glazura’. Ako ste među onima koji s dolaskom jesni vole tamnije nijanse, ovo je savršen izbor.

Hailey Bieber manikura za jesen

Smeđa je definitivno jedna od ‘it’ boja jeseni što se tiče noktiju. Ove godine hit su te zemljane nijanse poput smeđe i maslinasto zelene, a ovo je nešto posebnija verzija. Kod Hailey, koja je prste ukrasila tetovažama, ova manikura izgleda edgy. Ako vi nemate tetovaže na rukama, ova manikura će izgledati ženstvenije od obične smeđe. Također, radi se o manikuri koja dobro stoji dugim i kratkim noktima.

I iza ove varijante glazed donut noktiju stoji Zola Ganzorigt (@nailsbyzola), koja je na svom instagram profilu pokazala i kako je postigla tu čokoladnu verziju. Treba vam prozirna baza, zatim svjetlija smeđa nijana, koju je ona dobila tako što je smeđem laku, dodala tek malo crnog i prozirnog. Na to ide top coat, zatim krom prah i ponovno prozirni, sjajni top coat.

Ovu manikuru malo će teže biti postići doma ako nemate gelove i LED lampu da ih možete zapeći. Naime, obični glazed donut mogli ste postići i s običnim sedef lakom, a to ovdje nije slučaj. Ipak, ako nađemo neki hack za čokoladnu glazed donut manikuru kod kuće, obavijestit ćemo vas.

Ako ste, pak, trebali ideju za novi trajni lak i sljedeći posjet ‘noktarici’, nema na čemu.

FOTO: Instagram (@haileybieber)

Učitati još
Zatvori