Tri frizure iz sedamdesetih koje se ovog ljeta vraćaju na velika vrata
Tri frizure iz sedamdesetih koje se ovog ljeta vraćaju na velika vrata

Tri frizure iz sedamdesetih koje se ovog
ljeta vraćaju na velika vrata

Nismo se ni okrenuli, a već je došlo vrijeme za razmišljanje o ljetnom godišnjem, ljetnoj garderobi i ljetnim frizurama. Srećom, ovo je godina povratka mnogih retro trendova pa možda neke stvari već i imate doma od mame ili bake. Što se frizura tiče, pak, one su lepršave i bezbrižne, a boje kose su prirodne i traže manje posjeta frizeru.

Generacija Z, čini se, oživljava bas sve najbolje trendove i to nam se jako sviđa. Već smo pisali o moderniziranim trajnama, sedefastim i francuskim manikurama kao i o šiškama koje stoje baš svima, a također su bile hit prije nekoliko desetljeća. Ljeto, čini se neće biti ništa drugačije jer ove godine se vraćamo u lude sedamdesete. U nastavku donosimo tri frizure koje su bile hit tog desetljeća, a koje ćemo rekreirati ovog ljeta. Najbolja stvar vezana za njih je što ih je lako održavati i stilizirati.

The Fawcett Flip

Ova frizura nedavno je pokosila TikTok. Nema influencerice koja ju nije isprobala. Ona evocira sjećanja na legendarnu frizuru glumice Farrah Fawcett. Sigurni smo da vam je ne moramo pretjerano puno ni opisivati, čim vidite ime ove frizure, jasno vam je o čemu se radi. Ova frizura je savršena ako ste postepeno ošišani, što je razbarušenija i voluminoznija, to je bolja. Krajeve kose trebate isfenirati prema van s velikom četkom i sve to onda razbarušiti. Jako jednostavno, a jako efektno. Modernu verziju zapravo je popularizirala skandinavska influencerica Matilda Djerf.

Sitne pletenice

Ako ste imalo prisutni na društvenim mrežama mogli ste primijetiti da mnoge vaše omiljene influencerice nose sitne pletenice. Umjesto da raspuste šiške, one dva pramena uz lice ispletu u malene pletenice. To izgleda jako slatko i savršeno je za ljeto. Ako imate šiške s kojima vam se ne da baviti, samo ih ispletite.

Voluminozni visoki rep

Sedamdesetih je volumen bio u centru pažnje pa tako ni repovi nisu bili ravni i tanki. I dok smo neko vrijeme bili fokusirani na zalizane frizure i niske repove i punđe, ovog ljeta okrećemo se volumenu. Visoki repovi su stilizirani, a krajevi su isfenirani prema van. Savršena frizura za ljetne izlaske.

Učitati još
Zatvori