Posjetite festival jeseni u Italiji u kojem se Chiara Ferragni i Fedez zabavljaju s djecom
Posjetite festival jeseni u Italiji u kojem se Chiara Ferragni i Fedez zabavljaju s djecom

Posjetite festival jeseni u Italiji u kojem se Chiara Ferragni i Fedez zabavljaju s djecom

Jesenske aktivnosti u prirodi nama su jedne od najdražih! Od izleta u šume, planinarenja i kestenijada, pa sve do atrakcija poput Jelenovog grebena ili ranča alpaka, opcija je zaista mnogo, a zadovoljit će i male i velike. Izleti su nam najčešće rezervirani za vikende kada imamo dovoljno vremena za cijeli dan posvetiti sebi i svojim najbližima, pa možda čak i skoknuti do susjednih zemalja na dan-dva. Ako razmišljate o nezaboravnom izletu, predlažemo vam da posjetiti festival jeseni u Italiji.

Influencerica, modna blogerica i poduzetnica Chiara Ferragni i njen suprug, poznati talijanski pjevač Fedez, svake godine tradicionalno posjećuju festival jeseni. Smješten unutar kampa “Il Campo di Federica”, festival jeseni sadrži najljepše sezonske atrakcije i veselja. Talijanski “it couple” ovdje dolazi s djecom, dječakom Leoneom i djevojčicom Vittoriom, a sigurni smo da će jednako oduševiti i vas i vaše mališane.

Festival jeseni u blizini Milana

U neposrednoj blizini Milana nalazi se Il Campo di Federica, veliko poljoprivredno zemljište koje ovih dana održava tradicionalan festival jeseni. Imanje je i tijekom godine puno povrća, cvijeća, niza aromatičnog bilja, voćaka, životinja, čarobne rasvjete te drvenih i kovanih stolova, a svake se jeseni transformira u beskonačna polja bundeva. Osim polja u kojima rastu bundeve, za festival jeseni ovdje se pripremaju i brojni zabavni sadržaji za cijelu obitelj.

Slavlje jeseni obilježava se u tradicionalnom američkom stilu, pa je vrt bundeva savršen prostor za razgledavanje, odabir i skupljanje svojih bundeva, a ovdje možete izraditi i kreativne lampione za Noć vještica, oslikati ili rezbariti bundeve, naučiti ponešto o bundevama, te naravno snimiti prekrasne fotografije za uspomenu.

Pregledajte njihove preslatke fotografije i motivirajte se na jesensku avanturu. Festival jeseni traje do 1. studenog, tako da imate još desetak dana za posjet Milanu. Doživljaj avanture u Campu bit će nezaboravno iskustvo za mališane svih uzrasta! Više informacija možete pronaći ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori